avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu maternitate (pre si postnatal)
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu maternitate (pre si postnatal)

Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu un model de cerere pt chemare in judecata a casei de asigurari de sanatate bucuresti? Nu au vrut sa imi ia in calcul pt concediul de maternitate o adeverinta de venit si nici in urma contestatiei nu am rezolvat nimic. Multumesc mult!
Ultima modificare: Luni, 23 Iulie 2018
m3tal_girl, utilizator

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal in somaj alina_paula alina_paula Buna ziua, Va rog frumos sunt in somaj si trebuie sa imi bag conceiu prenatal problema este ca fostul patron nu imi mai raspunde la telefon,i-am trimis si ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie - acord Irina IOSIP Irina IOSIP Bună ziua, Ref. acord: am solicitat includerea acordului in 2005, 2006 și 2006. [u]Nu am primit un raspuns explicit[/u] pentru aceasta problema de la ... (vezi toată discuția)
Model de contestatie privind decizia de pensionare elconst elconst Buna ziua! Recent, am primit decizia de pensionare si am constatat ca nu mi-au fost luate in calcul toate veniturile pentru care s-a platit contributia de ... (vezi toată discuția)