avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Concediu prenatal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Concediu prenatal

Buna ziua. Am o speta simpla, sper: sunt in concediu crestere copil de 1 an si 9 luni. Cand copilul va implini 2 ani si o luna voi naste al doilea copil. Acum sunt in 22 saptamani de sarcina, iar peste 6-7 saptamani voi putea intra in concediu medical (prenatal). Imi puteti spune, va rog, daca pt calculul indemnizatieiconcediului medical se va lua in calcul indemnizatia de crestere copil sau salariul pe care l-am avut inainte sa intru in concediu crestere copil? Multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Prenatal 2009 macovei nicoleta macovei nicoleta as dori sa stiu daca prenatalul este considerat vechime? in cazul in care fac un an de munca pe 9 februarie 2010 as putea sa intru in prenatal in luna ... (vezi toată discuția)
Cum se face plata concediului prenatal dupa concediu de 2 ani pentru cresterea primului copil? marmota_flo marmota_flo Buna ziua! Voi naste la sfarsitul lunii decembrie al doilea copil. Primul copil implineste 2 ani pe 21 octombrie iar eu am dreptul sa intru in concediu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie cresterea copilului lacramioaraepure lacramioaraepure Buna ziua! Sunt mamica unui copil de 1 an si 11 luni care pe data de 9 iulie va implini 2 ani9. Pe data de 6 iunie 2014 m-am intors la serviciu. Sunt ... (vezi toată discuția)