avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Activitate aurora18

Activitate aurora18

Răspuns la discuția Norme de aplicare legea 71/2015
Se poate aplica deci?Problema mea e ca am intrebat de ce salariul de incadrare e mai mic decat cel minim si mi s a spus ca toate sporurile sunt incluse in salariu si ca oricum am salariul mai mare decat cel minim(adica 1066).Vreau sa stiu daca as putea cere si eu limita maxima fiind incadrata cu legea 63 din 2011.Ei au ales minimul.
Buna ziua!
M ar interesa daca au aparut normele de aplicare ale legii 71/2015 valabila pentru salarizarea personalului bugetar.Problema mea e faptul ca legea 63/2011 prevedea limite si eu am fost incadrata la minim,as dori sa stiu daca au aparut normele unde le pot gasi.
Răspuns la discuția Problema pentru toti bugetarii
Eu am exact aceeasi problema,am salariul de incadrare 927 la care se adauga sporul de vechime rezultand salariul brut 1066.Mentionez ca sunt incadrata cu studii superioare.
Buna ziua!
In anul 2007 am fost angajata ca secretar debutant SSD,in anul 2010 in februarie am avansat ca secretar 3.In anul 2011,in luna martie am intrat in concediu de ingrijire copil,dupa care m am intors in anul 2012,in 26 decembrie,urmand ca in anul 2013 in luna septembrie sa intru din nou in concediu de ingrijire copil.Intrebarea mea este urmatoarea: cand as putea sa avansez o treapta mai sus(m am intors din concediu de ingrijire copil in 22 iunie 2015)?Mentionez ca am fost angajata cu studii superioare de lunga durata,iar in anul 2007 aveam ca vechime in munca 5 ani si 9 luni.