avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1988 soluții astăzi
Forum Activitate bibicu70

Activitate bibicu70

Răspuns la discuția Deductibila sau nu ?
Buna ziua. Care sunt modalitatile legale de preluare a unei SC taxi? Prin cedarea de actiuni in 2 etape este legal?
Răspuns la discuția Pot prelua licenta taxi?
Multumesc pentru raspuns.Detin acest atestat.
O persoana are o societate si detine 4 licente de taxi si vrea sa renunte la una dintre acestea. Eu vroiam sa o achizitionez cu tot cu auto. Intrebarea mea este cum pot prelua acea licenta? Trebuie sa-mi fac un PFA si dansul imi cesioneaza? Nu vreau sa platesc o gramada de bani si sa nu pot folosi aceasta licenta! Multumesc pentru un eventual raspuns! Cu stima.
Discuție Firma taxi
Buna ziua. Daca detin prin cumpărare o licenta taxi pot infiinta firma după aceea? Sau intai infiintez firma si dupa aceea achizitionez licenta? Multumesc pentru un eventual raspuns.
Ce sanse sunt ca un proces pe denominare pierdut pe fond si la apel sa fie castigat la recurs?
Discuție Delegare
Buna ziua. Imi desfasor activitatea in cadrul Garzii de Coasta. In perioada 01.05-31.08.2015 am fost delegat in alta localitate(Mangalia) decat cea in care imi desfasor activitatea(Sulina). Intrebarea mea este de ce drepturi ar trebui sa beneficiez conform legislatiei in vigoare? Eu am solicitat conform HG1860/2006, 17ron/zi cheltuieli delegare + 45 ron/zi cheltuieli de cazare fara documente justificative. Institutia mi-a decontat doar 17 ron legandu-se de faptul ca am loc de cazare la nava pe care imi desfasor activitatea si doar pe zile de prezenta in unitate desi in art.9, 10 respectiv 28 din HG1860/2006 scrie ce am enumerat eu mai sus. Se pot obtine in instanta aceste drepturi? Va multumesc.