avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Activitate Edward9911

Activitate Edward9911

Buna seara,
Bunica mea este casatorita cu un domn cu dubla cetatenie si vrea sa stie daca ea mai poate avea ajutor social in Germania in cazul in care se va ajunge la un divort. Acestia sunt casatoriti de aproape 7 ani (Martie anul viitor) si bunica primeste ajutor de 6 ani. (Practic de cand s-au casatorit)

Multumesc!
Tocmai ce am sunat la aeroport-ul din Timisoara de unde ar fi urmat sa plec (in cazul in care as fi putut) si se pare ca numai Lufthansa ofera acest serviciu (de a calatorii neinsotit) pe cand la celelalte companii (low cost) nu se poate acest lucru.
Va salut, am 17 ani si vreau sa plec in Germania cu avionul. Credeti ca exista vreo posibilitate de a calatorii fara un insotitor sau imputernicire pe un major? Multumesc!
In cele din urma am rezolvat problema.

Am sunat la politia de frontiera si mi-au spus ca pot intra in tara cu actele pe care le detin.

Iar ca sa pot iesi inapoi , voi face toate pasapoartele/certificatele de nastere necesare.

Va multumesc pentru raspunsuri!
Buna ziua, sunt in Germania de 5 ani , iar acum 2 luni mi-am schimbat domiciliul.

In urma schimbarii lui , am pierdut pasapoartele , cat si certificatele de nastere ale copiilor.

Am constatat pierderea lor , deoarece sambata urma sa plec in Romania.

Cum pot intra in Romania ? Ma voi putea intoarce inapoi in Germania ?

Va multumesc! URGENT!