avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ajutor social in Germania
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ajutor social in Germania

Buna seara,
Bunica mea este casatorita cu un domn cu dubla cetatenie si vrea sa stie daca ea mai poate avea ajutor social in Germania in cazul in care se va ajunge la un divort. Acestia sunt casatoriti de aproape 7 ani (Martie anul viitor) si bunica primeste ajutor de 6 ani. (Practic de cand s-au casatorit)

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 23:27, 9 Iunie 2018
In primul rand sa ceara pensie alimentara. In al doilea rand, am inteles ca batranii din Germania o duc destul de greu si multi dintre ei sunt nevoiti sa munceasca in continuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort, partaj si si incredintare minor in germania bunica5 bunica5 Buna ziua sa va fie! Sunt noua pe aici, dar veche prin viata; [b]bunica5[/b] fiindca am 5 nepotei; acum avem un nor greu peste familia noastra si va rog din ... (vezi toată discuția)
Drepturile mamei cetatean roman asupra copilului nascut cu tata cetatean german delia_ipati delia_ipati Buna ziua, Va rog daca este posibil sa ma ajutati in urmatoarea problema:surioara mea este casatorita la Berlin de 3 ani cu un cetatean german si acum este ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume si prenume copilului Wolf78 Wolf78 as dori tare mult sa stiu cate sanse am sa pot schimba numele si prenumele copilului meu de familie..eu sunt divortata de 14 ani si dupa divort eu ca mama am ... (vezi toată discuția)