avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Activitate CamyF

Activitate CamyF

Dar cine trebuia sa opereze incetarea calitatii mele de asigurat? Pt ca eu figuram salariat pana acum, desi nu mai eram de 2 ani jumate. Probabil o greseala a casei de asigurari? Si tocmai de aceea am fost si sfatuita de acolo sa nu discut cu nimeni?! Hmmm
Da, dar nu am depus nimic la locul de muncă al soțului și acum sunt de 3 ani neasigurata (desigur figuram ca fiind, o maaare incurcatura pe care nu o inteleg, eram ...dar nu eram, din moment ce CAS imi spune acum ca nu)
Nu pot sa nu ma gandesc...ca eu in acesti ani am beneficiat de multe in calitate de asigurat
Ce se poate intampla?
Buna ziua.
Vrând să obțin cardul european de sănătate am constatat ca de 3 ani eu nu mai sunt asigurata/coasigurată
Eram coasigurata, apoi in urma incadrarii in munca am devenit asigurata. Dupa ce mi am incetat activitatea nu am stiut ca trebuie sa fac ceva in aceasta privinta.
Problema e ca de 3 ani, desi pe trimiteri/retete aparea bifat SALARIAT, eu nu mai eram asigurata si am facut investigatii in acest timp (rmn...etc). Mie imi aparea salariat si cand eram coasigurata, nu stiu ce talmeș-balmeș s a facut pe la firma soțului...
Ce repercursiuni pot apărea? Chiar nu mi am dat seama de situatie, pana acum cand am vrut cardul european
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dedesubt, cuplu de batrani. Am incercat sa iau toate variantele in calcul, chiar si aceea ca poate chiar aude ceva. In diagonala un etaj mai jos sunt copii pe care chiar eu ii aud cu 2 etaje mai sus. Sunt câini in bloc, repara lumea prin apartamente, ma rog fiecare cu treburile lor, oameni civilizati de altfel, care respecta regulile condominiului. Nu, lor li s a pus pata ca de aici e.
Si uite asa iti plesneste o vena si crapi inaintea lor. A ajuns sa spuna, si stiu si vecinii asta, ca da o gaura in tavan si imi baga furtunul cu gaze in casa. Nu ma cobor la mintea lor, dar nu stii niciodata cam cat de dilii pot fi unii, Incep sa ma tem de ei, stiind caz de batran care a omorat un tanar pentru o prostie.
V am spus si eu aici povestea mea.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
gi-jane2 asta intrebam și eu cu câtiva ani in urmă aici, dacă poate fi numită harțuire, eu așa o consider. Mă chemi la poliție, imi pătezi imaginea...imi consumi timpul aiurea
Vă mulțumesc pentru răspuns. Nu am dat detalii pt că personal mi se pare o prostie, dar a ajuns să ne influențeze negativ viața. Durează de fff mult timp situația.
Am cerut inițial aici ajutor in urmă cu 7(!) ani
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ca să nu mai scriu dinnou
Problema e că m am trezit cu poliția la ușa de 2 ori in ultimul an, iar prima dată desigur că m am și speriat. Trebuia EU să depun plângere de atunci, nu am facuț o, dar acum aș vrea și nu știu dacă ar avea o incadrare ceva, sau trebuie doar să accept situația și să imi consum timpul mergând pe la poliție
Mulțumesc pt orice ajutor
La ce se incadrează acuzații nefondate, care nu se opresc doar la a mi se comunica personal (cu scandal, desigur) ci la plângeri, petiții la poliție ...etc?
Se poate numi invinuire mincinoasă?
Acuzațiile sunt nefondate, mincinoase, fabulații chiar. Aș trece cu vederea, dacă nu aș fi deranjată cu petiții la politie, de parcă poliția și eu nu am avea altceva de făcut decât să ne plimbăm pe drumuri.
Consider că a venit momentul să fac eu insămi ceva in privința asta, dar nu stiu ce sa invoc
Mulțumesc anticipat
Ar trebui sa fac o plangere la poliție? Doar pt ca am dat nume și CNP ca altceva...
Ce se poate face cu numele si CNP ul obtinute prin phising?
Buna ziua.
Spre rusinea mea am fost la un pas de a mi se goli contul ieri

Atat de bine simulat totul, chat olx...etc

Nu pot intelege stupizenia de a ramane total blank sa nu ma gandesc ca pt a primi bani dai IBAN si nu date de pe card, CVV, CNP, soldul contului!!! As fi râs sa aud ca cineva a facut asta. Uite ca, in extazul de a vinde un produs pt ca ai nevoie de bani, se poate intampla.

Am blocat imediat ambele carduri folosite, dar au ramas cu CNP ul si numele date in timpul procedurii.
Buna ziua.
Știți cumva dacă ocup un post la țara (dgaspc) ca debutant, după o perioadă sau o anumită vechime mă pot transfera la oraș? Sau postul ocupat este fără posibilitate de transfer?
Aș aprecia orice imi puteți impărtăși din experiența/cunoștințele dv.