avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Activitate corina25caval

Activitate corina25caval

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Minora are 9 ani.Detaliile ar fi urmatoarele:eu trimit lunar banii pt minora si fostul sot foloseste banii mai mult pt el
Pot initia un proces in urma caruia se poate stabili ca eu sa nu ii mai trimit fostului sot pensie alimentara si sa o depun intr-un cont pe numele minorei?
Domnule TGeorgescu,intrebarea mea a fost strict legata de religie,nu ca as vrea sa rapesc minora si sa o aduc in Spania!Stiu foarte bine care ar fi conseci tele!Multumesc,oricum!
Multumesc tuturor pentru sfaturi!Copilul locuieste in Romania si faptul ca ii este insuflata alta religie(sau mai bine spus secta,cum preciza cineva mai sus)o afecteaza la scoala.O sa incerc totusi sa depun o reclamatie!
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc frumos pt raspuns!Mediere nu am cu cine,din pacate!Cred ca suntem singura natie de pe pamant care nu ne putem intelege dupa un divort.Mentionez ca locuiesc in Spania iar aici oameni divortati merg si in vacante impreuna numai de dragul copiilor!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc pentru raspuns!Sunt de acord cu dumneavoastra ca fiecare are libertatea de a decide,dar copilului i s-au insuflat de la varsta de 3ani niste idei total eronate,un exemplu:daca crezi in religia ortodoxa vei muri!Eu am discutat in repetate randuri cu fostul meu sot dar a fost in zadar.
Ii pot face reclamatie fostului sot ca i-a schimbat religia copilului nostru fara consimtamantul meu avand in vedere ca avem custodie comuna?
Discuție custodie minor
As dori sa stiu de la ce varsta se ia in considerare dorinta unui minor de a locui cu un parinte.Am o fetita minora ce e in custodia tatalui si fetita nu mai vrea sa locuiasca cu el.Tin sa precizez ca locuiesc in strainatate si as vrea sa stiu daca o pot lua sa locuiasca cu mine.Fetita are varsta de 5 ani.