avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters367859

Activitate ContSters367859

Salut, vroiam ceva informati in legatura cu un contract vodafone.

De curand am luat in chirie un apartament, si cu acordul proprietarului am incheiat un contract cu rcs rds de 1000mb/s.
Domnul de acolo mi-a spus ca imi pot activa cu 4,84 euro un abonament la digi mobil avand abonamentul mentionat mai sus.
Mam gandit la aceasta propunere si am decis sa o fac.
astazi am fost intrun magazin vodafone sa cunosc termenul minim al contractului meu cu ei(mobil) si mi sa spus 24 luni, si avand in vedere ca am incheiat contractul pe 15/01/2016 mi sa spus ca o sa platesc o penala care consista in platirea lunilor ramase pana la inchidere definitiva a contractului adica 16 luni x 10 euro= 160 euro.
Acum fiind acasa am sunat la vodafone asistenta clienti si mi se spune ca contractul este pe 12 luni si nu 24 luni, chiar ce vad si eu in contract.
si acum plin de nervi chiar as vrea sa il inchid, adica mai bine zis sa portez numarul la digi pentru o oferta muuult mai buna.
oricum stiu ca o sa platesc pentru inca 3 luni, dar asta nu ma mai intereseaza acum!!
din cate am citit pe net dar nu am inteles bine, se percepe o taxa de 150 euro in afara de plata lunilor ramase pana la terminarea contractului, in alte parti scrie ca aceasta taxa era abuziva si nu se mai percepea.
Intrebarea mea este:

Se mai percepe aceasta taxa sau nu?
Ma mai pot ei obliga sa o platesc in vreun fel?

Scuzati poemul asa lung! :P
Salut, eu cu prietena mea avem nevoie de un imprumut de circa 5000 ron, avem nevoie de acest credit pentru a pleca in alta tara, creditul va fi folosit pentru chirie si utilitare, aveti idee daca putem face un imprumut fara carte de munca?
Răspuns la discuția La 18 ani pleci de acasa
Amandoi sunt majori. In caz ca ii opreste ii poate pune sa dea o declaratie ca au plecat de buna voie? Deci nu este nici un risc sa nu poata iesi din Italia nu? Multumesc
Răspuns la discuția La 18 ani pleci de acasa
Camel1997 a scris:

Am un prieten de 18 ani care a plecat de acasa cu iubita lui. Parintii lui l-au dat disparut. In caz ca ii opreste politia la aeroport ii pot retine? Le poate face ceva? Multumesc anticipat :)

Am uitat sa mentionez ca sunt in italia
Am un prieten de 18 ani care a plecat de acasa cu iubita lui. Parintii lui l-au dat disparut. In caz ca ii opreste politia la aeroport ii pot retine? Le poate face ceva? Multumesc anticipat :)