avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... La 18 ani pleci de acasa
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

La 18 ani pleci de acasa

Am un prieten de 18 ani care a plecat de acasa cu iubita lui. Parintii lui l-au dat disparut. In caz ca ii opreste politia la aeroport ii pot retine? Le poate face ceva? Multumesc anticipat :)
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:15, 3 Septembrie 2015
Camel1997 a scris:

Am un prieten de 18 ani care a plecat de acasa cu iubita lui. Parintii lui l-au dat disparut. In caz ca ii opreste politia la aeroport ii pot retine? Le poate face ceva? Multumesc anticipat :)

Am uitat sa mentionez ca sunt in italia
nu ii poate retine, banuiesc ca si prietena e majora..
Amandoi sunt majori. In caz ca ii opreste ii poate pune sa dea o declaratie ca au plecat de buna voie? Deci nu este nici un risc sa nu poata iesi din Italia nu? Multumesc
nu e niciun risc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasire domiciliu AlexAndrei12 AlexAndrei12 Buna ziua! Daca o persoana majora pleaca de acasa, fara sa le spuna parintilor, iar acestia o declara disparuta, cum va proceda politia? Daca persoana ... (vezi toată discuția)
As dori sa pot aduce fratele in strainatate dar este minor melinda24 melinda24 buna seara!as dori sa stiu ce trebuie sa fac in legatura cu actele pentru un minor de 16 ani fratele meu care este in romania iar eu in italia,aceest lucru lam ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plec de acasa ! nu mai pot sta cu parintii! iza308 iza308 Vreau sa plec de acasa, chiar nu mai pot sta cu parintii mei! Mama mea nu ma suporta iar eu nu mai pot sa stau sa fiu batjocorita.am 16 ani pot pleca legal de ... (vezi toată discuția)