avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Imprumut Credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Imprumut Credit

Salut, eu cu prietena mea avem nevoie de un imprumut de circa 5000 ron, avem nevoie de acest credit pentru a pleca in alta tara, creditul va fi folosit pentru chirie si utilitare, aveti idee daca putem face un imprumut fara carte de munca?
Cel mai recent răspuns: Floarea Cring , Consultant credite si finantari 14:18, 1 Octombrie 2015
Cred că ați greșit forumul. Trebuie să întrebați la bancă. Nu avem de unde ști ce reguli de creditare au băncile .
Nici IFN-urile si nici bancile nu dau credite fara contract de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl imprumuta asociat g2000 g2000 un SRL poate imprumuta asociatii si/sau administratorii? (vezi toată discuția)
Buna ziua, vroiam sa va intreb cum se poate afla daca o alta ... RoxanaGeaninaRosu RoxanaGeaninaRosu buna ziua, vroiam sa va intreb cum se poate afla daca o alta persoana a facut imprumut bancar pe numele meu? mentionez ca locuiesc de aproximativ doi ani de ... (vezi toată discuția)
Imprumut firma in euro Mihaela1772000 Mihaela1772000 Buna ziua, Ca asociat, pot imprumuta firmei o suma in euro? Ma intereseaza daca pot depune euro in contul de euro al firmei pentru a putea plati o factura ... (vezi toată discuția)