avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua, vroiam sa va intreb cum se poate afla daca ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua, vroiam sa va intreb cum se poate afla daca o alta ...

buna ziua, vroiam sa va intreb cum se poate afla daca o alta persoana a facut imprumut bancar pe numele meu? mentionez ca locuiesc de aproximativ doi ani de zile in casa parintilor mei deoarece parintii mi-au cerut ajutorul in gospodarie. relatiile de familie sau racit foarte mult iar intre timp tatal meu a decedat. Dupa decesul tatalui meu am aflat ca aceasta casa e pe numel;e fratelui meu. Nu ma intereseaza succesiunea dar vreau sa plec cat de repede din aceasta situatie fara sa am repercursiuni dupa. aveti un sfat in plus sa imi dati? va rog sa imi raspundeti.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:44, 3 Martie 2021
Dați mai multe detalii. Cum adică o altă persoană să facă împrumuturi bancare pe numele dvs.`!! Este infracțiune penală.
credeti-ma se poate orice, vroiam sa stiu cum se poate afla acest lucru si sa plec cat mai repede din tara. nu se apara drepturile fiecarei cetatean in Romania ci doar a celor influenti si a celor care su relatii
Ultima modificare: Miercuri, 3 Martie 2021
gi-jane2, moderator
nu aveti niciun imprumut pe numele dvs, iar daca aveti, nu puteti verifica decat luand la rand bancile, ifn-urile etc.
daca a luat cineva imprumut pe numele dvs, banuiesc ca nu a luat ca sa il plateasca si daca nu l-a platit, ar trebui sa va aflati in biroul de credit.
Puteti verifica
[ link extern ] /

oricum, puteti plecarea dvs din tara, nu are legatura cu un eventual credit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tergiversare procuror yamada yamada Am descoperit ca un fost angajat, beneficiind de stampila firmei mele, a falsificat mai multe adeverinte de salariat pe numele unor persoane care nu figurau ... (vezi toată discuția)
Se poate lupta cu un i.f.n.? Asociatia pentru integrarea cetatenilor romani in U.E. - Socinro Asociatia pentru integrarea cetatenilor romani in U.E. - Socinro O poveste reala Doi pensionari, sot si sotie, au achizitionat in urma cu 20 de ani un apartament pe care il detineau in proportie de 50 la suta fiecare. Au ... (vezi toată discuția)
I-am ajutat cand au avut nevoie si acum platesc pentru asta...ce pot face? cris4family cris4family Desi stiu ca din punct de vedere legal eu sunt responsabila direct pentru aceasta situatie, am speranta ca, macar din punctul de vedere al moralitatii, pot fi ... (vezi toată discuția)