Buna dimineata.Am o intrebare si as dori sa ma ajutati cu un sfat profesionist. In urma unui divort,in care mama are custodie exclusiva a copiilor-un baiat in varsta de 14 ani si o fata de 17 ani-mama a revenit la numele purtat anterior casatoriei,iar baiatul doreste sa poarte numele mamei sale,este posibil acest lucru?Este nevoie de consimtamantul tatalui?Este mai bine ca baiatul sa astepte sa devina major si sa faca aceasta schimbare?Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Buna ziua,Pentru a face o evacuare a unei persoane (care nu vrea sa plece de bunavoie)dintr-un imobil,desi exista o hotarare judecatoreasca de evacuare,definitiva si irevocabila,am inteles ca trebuie apelat la un executor judecatoresc.Cine achita cheltuielile cu executorul judecatoresc,cel care solicita executarea sau cel care refuza sa paraseasca imobilul?Va multumesc anticipat pentru raspunuri
Buna ziua,as dori sa ma sfatuiti cum sa pot obtine o hotarare judecatoreasca de evacuare a unui imobil care a fost emisa pe 26.06.2015,dar nici pana azi nu am primit-o acasa.Cum sa fac sa o primeasca si paratul avand in vedere ca dupa 30 de zile de la comunicare sa o pot face definitiva si irevocabila? va multumesc anticipat.