avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Activitate IrinaAlexandra01

Activitate IrinaAlexandra01

Buna ziua,
In cazul in care s-au dat bani in plus la salarii, angajatii au observat acest lucru, dar nu au spus nimic, au cheltuit banii, se pot face retineri din salarii pana la recuperarea sumei chiar daca ei nu sunt de acord?
Multumesc,
Buna ziua,

In cazul in care un asociat care are si calitatea de administrator, nu mai are drept de semnatura ca administrator, exista o hotarare judecatoreasca in acest sens, mai poate semna in calitate de asociat ? Societatea are doi asociati.
Multumesc.
Ca importator unic se poate impune distribuitorului, printr-un contract, un pret minim de revanzare a produsului? Am citit ca este ilegal dar am auzit ca sunt importatori care impun prin contract un pret minim. cum este corect? Multumesc
Ca importator unic se poate impune distribuitorului, printr-un contract, un pret minim de revanzare a produsului? Am citit ca este ilegal dar am auzit ca sunt importatori care impun prin contract un pret minim. cum este corect? Multumesc
In calitate de distribuitor as vrea sa inchei un contract colaborare/furnizare marfa cu un subdistribuitor. S-a intamplat ca alt subdistribuitor sa vanda produsele (cosmetice) la un pret mult mai mic, neluând in considerare pretul recomandat de mine, neprecizând daca sunt la pret promotional sau la oferta. Nu cred ca este in regula si nu sunt de acord ca un produs care este in valoare de 40 de ron (oricum este vandut de noi catre distribuitor cu o reducere de 40%) sa fie vandut cu 15 ron! . Pot impune prin contract un pret minim de vanzare a produselor? Multumesc.
Multumesc! Week-end frumos!
Buna ziua,

Fiind persoana juridica, as vrea sa inchei un contract prestari servicii cu o persoana fizica, cu titlu gratuit, mai exact ofer posibilitatea de a finaliza un curs BENEFICIARULUI, gratis, fara bani, cu conditia ca acesta sa se angajeze la mine dupa finalizarea cursului. Întrebarea mea este, daca in contract, la MODALITATEA DE PLATA , trebuie sa scriu ca este cu titlu gratuit si la OBLIGATIILE PARTILOR ca Beneficiarul serviciilor se obliga sa se angajeze in cadrul societatii mele? sau ar trebui incheiat un antecontract? Multumesc!

sau e nevoie doar de Promisiunea unilaterală a persoanei fizice?

[Mesaj editat - 1.3 din regulament]