avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Activitate AngelicaLiliana

Activitate AngelicaLiliana

Daca sunt urmarita penal pentru uz de fals(fisa medicala auto) pot da pentru permis auto?Mentionez ca am avut un proces care s a incheiat cu anularea permisului auto.Multumesc!
In cazul in care sunt urmarita penal pentru uz de fals (fisa medicala auto) la asta m-am referit.Pot sa sustin examenul pt obtinerea permisului pana la clarificarea dosarului pe panal?
Si nu se poate anula ca a fost dobandit in timpul cercetarii penale?
Daca sunt urmarita penal pentru uz de fals, pot da pentru permis auto?Multumesc!
Buna ziua!Aceeasi problema cu care se confrunta majoritatea oamenilor,fisa medicala pentru permis auto.S-a constat a fi falsa, cu toate ca am mers la Policlinica si mi-am facut toate analizele necesare.Am fost chemata in judecata( dupa 4 ani de la obtinerea permisului) pentru anularea permisului auto si mi s-a dat aceeasta solutie: Admite recursul. Casează în tot sentinţa recurată, în sensul că: Admite cererea. Constată că permisul de conducere nr.91944/06.08.2010 al pârâtei a fost obţinut cu încălcarea normelor legale. Definitivă.
Mentionez ca inainte m-am judecat la Giurgiu unde am castigat procesul insa Prefectura a facut recurs.Aceasta solutie mi s-a dat la Curtea de apel din Bucuresti.
Va rog frumos sa-mi spuneti daca mai este ceva de facut, daca as putea sa contest in vreun fel.Nu as mai vrea sa o iau din nou de la capat, sa sustin examenul teoretic si practic.Multumesc!