Daca sunt urmarita penal pentru uz de fals(fisa medicala auto) pot da pentru permis auto?Mentionez ca am avut un proces care s a incheiat cu anularea permisului auto.Multumesc!
In cazul in care sunt urmarita penal pentru uz de fals (fisa medicala auto) la asta m-am referit.Pot sa sustin examenul pt obtinerea permisului pana la clarificarea dosarului pe panal?
Buna ziua!Aceeasi problema cu care se confrunta majoritatea oamenilor,fisa medicala pentru permis auto.S-a constat a fi falsa, cu toate ca am mers la Policlinica si mi-am facut toate analizele necesare.Am fost chemata in judecata( dupa 4 ani de la obtinerea permisului) pentru anularea permisului auto si mi s-a dat aceeasta solutie: Admite recursul. Casează în tot sentinţa recurată, în sensul că: Admite cererea. Constată că permisul de conducere nr.91944/06.08.2010 al pârâtei a fost obţinut cu încălcarea normelor legale. Definitivă.
Mentionez ca inainte m-am judecat la Giurgiu unde am castigat procesul insa Prefectura a facut recurs.Aceasta solutie mi s-a dat la Curtea de apel din Bucuresti.
Va rog frumos sa-mi spuneti daca mai este ceva de facut, daca as putea sa contest in vreun fel.Nu as mai vrea sa o iau din nou de la capat, sa sustin examenul teoretic si practic.Multumesc!