Reformulez intrebarea: care sunt sansele sotiei - procentual daca se poate - pentru a obtine includerea economiilor stranse de mine in perioada in care ea spune ca eram separati.
Sunt in divort cu sotia din mai 2014.
Din luna februarie 2012 am plecat din tara pentru ca am obtinut un loc de munca in strainatate.
Sotia sustine in cererea de divort, si nu numai, ca suntem despartiti din februarie 2012.
Pe toata durata casniciei eu am fost cel care a contribuit aproape exclusiv la intretinerea familiei. Nu i-am mai trimis bani sotiei dupa ce a intentat divortul nu pentru ca a cerut divort ci pentru ca a retras din conturile mele, la care era imputernicita, toti banii.
In aceste conditii, poate sotia sa solicite includerea la partaj a economiilor stranse de mine in perioada 02.2012 - 05.2014 ?
Multumesc anticipat.
Sunt in divort cu sotia.
Pentru a se razbuna si pentru a-mi limita interactiunile cu copiii sotia si mama ei mi-ai facut o inscenare: atunci cand aveam o discutie aprinsa cu sotia aceasta si mama ei au iesit pe casa scarii si au inceput sa tipe ca le bat si ca le amenint ca o sa le omor...Nu o sa justific aici de ce ar trebui sa fiu eu crezut si nu partea adversa dar voi expune faptele:
- nici sotia si nici mama ei nu au Certificat Medico-Legal
- vecina pe care au solicitat-o ca martora a declarat ca nu m-a vazut si nu m-a auzit in acea seara
- agentii de Politie care au sosit la fata locului, la solicitarea sotiei, le-au gasit pe sotie, mama acesteia si copii in apartament. Nici unul din ei nu prezenta urme de violenta. Eu mi-am facut bagajul imediat dupa "spectacolul" dat pe casa scarii si am plecat la un hotel ( conform sugestiilor avocatului meu ).
Sotia a facut o plangere penala si am fost chemat sa dau o declaratie la Politie in calitate de martor. In declaratia mea am specificat ca am impins-o pe soacra atunci cand era pe casa scarii si incerca sa intre inapoi in apartamentul meu ( proprietate personala obtinut inainte de casatorie ). Va rog sa-mi transmiteti daca acest aspect singular poate justifica atragerea calitatii de suspect in aceasta plangere.
Multumesc.
Am platit pretul din contract.
Ce pot face in cazul in care partea adversa aduce un martor care sustine ca nu am platit?
Mentionez ca mama sotiei a depus marturie mincinoasa in procesul de divort, drept pentru care am facut o plangere penala insoita de dovezi care demonstreaza falsitatea afirmatiilor soacrei.
Sunt in divort cu sotia. In timpul casatoriei am cumparat, impreuna, un teren de la tatal sotiei. Contractul a fost facut la notar si mentioneaza pretul platit de cumparatori.
Va rog sa-mi transmiteti care sunt sansele partii adverse de a obtine o anulare a contractului de vanzare-cumparare sub pretextul ca a fost de fapt vorba despre o donatie.
Din punctul meu de vedere chiar si o posibila marturie falsa ( referitor la plata contravalorii contractului ) nu poate anula contractul SEMNAT de ambele parti.
Multumesc anticipat.