Sunt in divort cu sotia.
Pentru a se razbuna si pentru a-mi limita interactiunile cu copiii sotia si mama ei mi-ai facut o inscenare: atunci cand aveam o discutie aprinsa cu sotia aceasta si mama ei au iesit pe casa scarii si au inceput sa tipe ca le bat si ca le amenint ca o sa le omor...Nu o sa justific aici de ce ar trebui sa fiu eu crezut si nu partea adversa dar voi expune faptele:
- nici sotia si nici mama ei nu au Certificat Medico-Legal
- vecina pe care au solicitat-o ca martora a declarat ca nu m-a vazut si nu m-a auzit in acea seara
- agentii de Politie care au sosit la fata locului, la solicitarea sotiei, le-au gasit pe sotie, mama acesteia si copii in apartament. Nici unul din ei nu prezenta urme de violenta. Eu mi-am facut bagajul imediat dupa "spectacolul" dat pe casa scarii si am plecat la un hotel ( conform sugestiilor avocatului meu ).
Sotia a facut o plangere penala si am fost chemat sa dau o declaratie la Politie in calitate de martor. In declaratia mea am specificat ca am impins-o pe soacra atunci cand era pe casa scarii si incerca sa intre inapoi in apartamentul meu ( proprietate personala obtinut inainte de casatorie ). Va rog sa-mi transmiteti daca acest aspect singular poate justifica atragerea calitatii de suspect in aceasta plangere.
Multumesc.