avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala - loviri si amenintari
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala - loviri si amenintari

Buna ziua,

Sunt in divort cu sotia.
Pentru a se razbuna si pentru a-mi limita interactiunile cu copiii sotia si mama ei mi-ai facut o inscenare: atunci cand aveam o discutie aprinsa cu sotia aceasta si mama ei au iesit pe casa scarii si au inceput sa tipe ca le bat si ca le amenint ca o sa le omor...Nu o sa justific aici de ce ar trebui sa fiu eu crezut si nu partea adversa dar voi expune faptele:
- nici sotia si nici mama ei nu au Certificat Medico-Legal
- vecina pe care au solicitat-o ca martora a declarat ca nu m-a vazut si nu m-a auzit in acea seara
- agentii de Politie care au sosit la fata locului, la solicitarea sotiei, le-au gasit pe sotie, mama acesteia si copii in apartament. Nici unul din ei nu prezenta urme de violenta. Eu mi-am facut bagajul imediat dupa "spectacolul" dat pe casa scarii si am plecat la un hotel ( conform sugestiilor avocatului meu ).
Sotia a facut o plangere penala si am fost chemat sa dau o declaratie la Politie in calitate de martor. In declaratia mea am specificat ca am impins-o pe soacra atunci cand era pe casa scarii si incerca sa intre inapoi in apartamentul meu ( proprietate personala obtinut inainte de casatorie ). Va rog sa-mi transmiteti daca acest aspect singular poate justifica atragerea calitatii de suspect in aceasta plangere.
Multumesc.

Cu stima,

Radu
Ultima modificare: Duminică, 1 Noiembrie 2015
Radu40, utilizator
Se va dispune clasarea, daca fapta nu este demonstrata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala - loviri si amenintari cu moarte SorinManta SorinManta Buna ziua, Sunt in divort cu sotia de anul trecut. Divortul a fost deschis de ea. Atunci cand ea s-a lamurit ca eu nu vreau sa ne impacam ( am aflat ca avea ... (vezi toată discuția)
Suspect de tentativa de incendiere DanCristian199 DanCristian199 Buna seara! Am o vecina cu care m am certat mai demult si mi a adresat injurii,toate astea pentru ca eu am facut o sesizare la poliție în legătură cu ... (vezi toată discuția)
Suspect de distrugere! ajutor! DanCristian199 DanCristian199 Am niste vecini cu care m am certat pentru ca i am tot reclamat pentru furt si depozitarea obiectelor in uscatoria blocului ,inclusiv combustibil. M au ... (vezi toată discuția)