Am niste vecini cu care m am certat pentru ca i am tot reclamat pentru furt si depozitarea obiectelor in uscatoria blocului ,inclusiv combustibil.
M au calomniat jignit si amenințat.
Pe 7-8 august s a intamplat sa i se spargă un geam de la fereastra.
Vecinii au observat asta dimineata.
După,când eu am iesit afara sa ma plimb,când ma întorc,ma întâmpină soția cu fiica spunându mi ca vor chema poliția pentru cele întâmplate.
Eu nu stiam nimic. Abia când am intrat în bloc mi a mirosit a benzina si mi am seama apoi bărbatul acestei familii s a întâlnit cu mama mea si i a zis de geam. După,la o zi după incident,ne cauta pe noi ei pentru ca le lipsea benzina deși acea benzina au spus clar la asociatie ca nu o vor mai tine in uscatoria ci in casa la ei.
Am dat declarație ca martor în aceeași zi în care am fost reclamat si NU INTELEG de ce AM FOST AMPRENTAT si nevoit să dau declarație fix in acea zi. In care m au reclamat.DE CE martor si nu Suspect? Nu era normal sa le raspund la reclamație? Eu nu stiam nimic despre cele întâmplate!cum sa fiu martor?
Bărbatul care ne amenință a mers acasa la tatăl meu si i a cerut bani despăgubire deși l a ignorat. Acum ne amenință din nou cu bataia pe mn si pe mama
Eu cred ca este o inscenare pentru a se răzbuna pe mine si pentru a obține bani.
Va rog Ajutor!
Este posibil sa fiti considerat ca fiind unul dintre suspecti.
Se vor face cercetari de politie.
Aveti dreptul de a apela la avocat si poate chiar ar fi necesar sa procedati in acest mod, chiar daca sunteti nevinovat.
Domnul avocat,este vorba despre tentativa de incendiere și distrugere? Nu stiu unde s ar încadra fapta.
Multumesc frumos pentru răspunsuri! CLAUDIU LASCOSCHI a scris:
Este posibil sa fiti considerat ca fiind unul dintre suspecti.
Se vor face cercetari de politie.
Aveti dreptul de a apela la avocat si poate chiar ar fi necesar sa procedati in acest mod, chiar daca sunteti nevinovat.