avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Vreau să cer daune morale calomnie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Vreau să cer daune morale calomnie

Buna Dimineata! Dacă dau o familie în judecată pentru calomnie în general și plângere la poliție calomnioasă,cam cât as putea cere ca daune? Avand in vedere ca am fost nevoit ca din suspect sa devin martor si mi s au luat amprente iar persoana în cauză nu încetează cu jigniți la adresa mea,nu doar în fața oamenilor legii. Vreau să plătească ,oricât,dar sa piardă procesul cu mine.
ce probe pot cere? Le pot cere testarea poligraf sau o pot cere doar asupra mea? Se plătește expertiza aceasta? Am deja o dovada cu aceștia cand m au calomniat dar si plângerea lor scrisa de la poliție,pe care de demult,pe care nu au retras o ,ajungand sa mi se ia mie amprente pentru a mi demonstra nevinovatia. De ce alte probe as avea nevoie? Ce alte expertize plătesc? Cum ma pot contraataca daca eu am imagine audio video cu ei vorbind despre mine si mama mea ca am avea boli psihice,fără să demonstreze toate Astea? Video ul este facut in bloc ,cand acestia vorbeau cu oamenii legii la usa lor,dar nu li se vad fețele,doar li se aud vocile si se vede camera îndreptată cat de cat spre usa locuinței acestora.
Ce este de facut? Din nou am avut problemele cu aceștia,asa ca am fost nevoit să chem poliția la fata locului,sa discute cu ei,etc caci înjură,sar la bătaie,pe motiv că noi nu i am respecta si ca ne permitem să folosim uscatoria "lor" de la parter,care este proprietate comuna a proprietarilor de pe toata scara,nu doar a celor de la parter.
Vreau să primesc daune morale deoarece am fost reclamat fără drept mai demult si a trebuit sa depun si marturie pentru a fi credibil in fata politiei. Mi au luat doar amprente,fără dosar penal si alte sancțiuni. Nu ne am judecat pana acum. În plus,sunt în continuu calomniat de aceștia prin injurii,barfe,spuse chiar si oamenilor legii,asa cum v am spus, si este de a dreptul deranjant . Sa nu uitam ca aceasta calomnie era mai demult în Codul Penal,considerată o infracțiune,deci este o imoralitate cat se poate de serioasă,chiar dacă nu se mai plătește din punct de vedere penal
Va rog ,un sfat !
Ultima modificare: Joi, 2 Aprilie 2020
DanCristian199, utilizator
Cel mai recent răspuns: DanCristian199 , utilizator 10:32, 2 Aprilie 2020
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se fac teste poligraf in cauzele civile si in cauzele penale nu e mijloc de proba, vi s-a mai zis si tot deschideti subiect, peste subiect si repetati intrebarile si repetati si insistati.. si daca mai insistati atata, o sa va suspend contul o saptamana

Video ul este facut in bloc ,cand acestia vorbeau cu oamenii legii la usa lor,dar nu li se vad fețele,doar li se aud vocile si se vede camera îndreptată cat de cat spre usa locuinței acestora.

nu o sa puteti folosi proba asta, e obtinuta fara drept.

Vreau să primesc daune morale deoarece am fost reclamat fără drept mai demult

ce conteaza ce s-a intamplat mai demult ?

Luati legatura cu presedintele d ebloc sa faca program la uscatorie, spatiul e comun si poate fi folost de toti proprietarii.
Puteti sa faceti o sesizare si la primarie daca presedintele nu da curs, dar sesizare o sa faceti dupa ce se termina cu starea de urgenta, nu aveti voie sa iesiti din casa inutil.
Puteti sa o depuneti si online.

mai vedeti-va de treaba si nu mai cautati subiecte din orice!

gi-jane2 a scris:

Nu se fac teste poligraf in cauzele civile si in cauzele penale nu e mijloc de proba, vi s-a mai zis si tot deschideti subiect, peste subiect si repetati intrebarile si repetati si insistati.. si daca mai insistati atata, o sa va suspend contul o saptamana

Video ul este facut in bloc ,cand acestia vorbeau cu oamenii legii la usa lor,dar nu li se vad fețele,doar li se aud vocile si se vede camera îndreptată cat de cat spre usa locuinței acestora.

nu o sa puteti folosi proba asta, e obtinuta fara drept.

Vreau să primesc daune morale deoarece am fost reclamat fără drept mai demult

ce conteaza ce s-a intamplat mai demult ?

Luati legatura cu presedintele d ebloc sa faca program la uscatorie, spatiul e comun si poate fi folost de toti proprietarii.
Puteti sa faceti o sesizare si la primarie daca presedintele nu da curs, dar sesizare o sa faceti dupa ce se termina cu starea de urgenta, nu aveti voie sa iesiti din casa inutil.
Puteti sa o depuneti si online.

mai vedeti-va de treaba si nu mai cautati subiecte din orice!

Nu mi spuneti dvs sa mi vad de treaba. Sanctionati ma si gata! Eu nu voi mai scrie de acum,cel puțin o săptămână sau poate chiar deloc. Dacă vreau,plătesc abonament la alte site uri si pun cate intrebari vreau.
Cat despre faptul că n am acest drept de a filma în blocul meu,eu zic ca am,în plus,am filmat ceva care ma priveste pe mine ,unde imi sunt încălcate drepturile,asa ca gândiți înainte să mi comentați! Cum altii au dreptul să mă deranjeze ,daca vreau si eu am dreptul sa fac un live(transmisiune în direct) la tv sau online cu toate scandalurile care se petrec în condominiul blocului din care apartin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspect de tentativa de incendiere DanCristian199 DanCristian199 Buna seara! Am o vecina cu care m am certat mai demult si mi a adresat injurii,toate astea pentru ca eu am facut o sesizare la poliție în legătură cu ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de furt fara a exista probe mariuss.i mariuss.i Daca impotriva unei persoane se depune o plangere penala sub acuzatia de furt de sub acelasi acoperis,fara insa a avea probe incriminatoare, ci doar in baza ... (vezi toată discuția)
Reclamatie politie a21alex a21alex Buna ziua La sosirea din concediu mi-am gasit caruciourul pentru bebel taiat cu cutitul. caruciorul alaturi de alte carucioare, biciclete, triciclete ... (vezi toată discuția)