Sunt in divort cu sotia de anul trecut. Divortul a fost deschis de ea. Atunci cand ea s-a lamurit ca eu nu vreau sa ne impacam ( am aflat ca avea o boala venerica intr-un interval de timp cand eu eram plecat din tara ) mi-a facut o inscenare, impreuna cu mama ei. In seara premergatoare plecarii mele din tara, dupa aprox. 1 saptamana in care a vazut ca nu incerc sa discut cu ea ca sa o conving sa nu divorteze, a inceput sa-mi adreseze injurii. Dupa aprox. 20 - 30 de minute am reactionat, in sensul in care m-am ridicat de pe canapea, m-am dus spre ea, i-am pus mainile pe fata si am intrebat-o cum poate sa debiteze astfel de mizerii. In acel moment soacra, care locuia in apartamentul meu sub pretextul ca o ajuta pe fiica-sa sa creasca copiii (sotia nu are loc de munca si era toata ziua acasa) a iesit pe usa apartamentului si a inceput sa tipe pretinzand ca le bat si incerc sa o omor pe sotie. Sotia, la randul ei, s-a desprins din mainile mele (nu o tineam cu forta) si a fugit pe casa scarilor impreuna cu mama ei tipand si sustinand aceleasi lucruri. Cand soacra a vrut sa intre inapoi in apartament am impins-o si i-am cerut iarasi, a 10-a oara probabil, sa plece din apartamentul meu (proprietate personala dobandita inainte de casatorie). Din cate am inteles una dintre vecine fost martora la aceasta scena in care eu am impins-o pe soacra. Dupa ce ambele au intrat inapoi in apartament am incercat sa calmez copiii (avem 2 baieti), mi-am facut bagajul si am petrecut noaptea respectiva la un hotel, asa cum m-a sfatuit avocatul meu.
Sotia si mama ei nu au, pentru ca evident nu aveau cum sa obtina asa ceva, certificate medico-legale care sa ateste ca au suferit vatamari in seara respectiva. Cu toate acestea sotia a facut plangere penala iar politistul care se ocupa de caz tocmai mi-a spus ca procurorul a decis continuarea urmaririi dupa ce a audiat partile si martorii.
As aprecia un sfat. Ce trebuie sa fac acum ? Nu vreau sa ajung in situatia de a primi o amenda penala, nu atat pentru bani sau cazier cat pentru faptul ca sotia va incerca sa foloseasca acest detaliu ca argument in solicitarea ei de a intrerupe orice contact al meu cu copiii.
Multumesc anticipat.
Mergeti la politie si declarati adevarul, in calitate de suspect aveti dreptul sa fiti asistat de avocat la audiere, inteleg ca aveti angajat deja avocat, tot cu el puteti discuta si strategia apararii.