avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... fragmente de lege in favoarea surorii mele
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

fragmente de lege in favoarea surorii mele

sora mea este casatorita de doi ani si are impreuna cu sotul un copil de un an jumatate si unul de trei luni. astazi sotul ei a lovit-o destul de tare, mai bine zis a batut-o. normal ca a incercat sa se apere, insa cumnatul meu a impins-o si era cat pe ce sa cada peste copilul cel mic. am sfatuit-o sa divorteze dar nu vrea de frica sa nu-i ia sotul ei copiii. ma puteti ajuta cu niste fragmente de lege care sa o ajute? as vrea sa le printez sa i le dau sa le citeasca pt a se convinge ca legea e de partea ei.va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: ContSters165075 , utilizator 23:48, 20 Octombrie 2010
daca sotul are servici si casa cu siguranta ca va primi un copil spre crestere si educare , probalil pe cel mai mare.
nu are servici si locuiesc momentan amandoi soti impreuna cu copiii la soacra surorii mele, mama cumnatului meu
Ce fragmente din lege doriti ,divortul se solutioneaza in conformitate cu dispozitiile Codului Familiei si cu prevederile codului de procedura civila.Nu-i ia nimeni copii ,legea o sa-i incredinteze ei ,daca are martori buni la proces.
Judecatorul si dispozitiile legale ii vor incredinta copilul sorei dvs ,deorece primeaza interesul copilului care conteaza.Oare cine poate creste un copil mai bine decat mama lui.Asa se pune problema ,nu aveti nevoie de fragmente de legi.Apoi mai faceti si cate o plangere la politie daca continua cu agresiunile.
Nu sunt de acord cu domnul avocat ,ca tatal va obtine copilul mai mare,chiar detinand o locuinta cu chirie sora dvs poate obtine incredintarea spre crestere si educare a minorilor.
inteleg acest lucru dar vreau aceste fragmente pt a-i demonstra ca nu va pierde copiii pt ca ea nu doreste divortul tocmai din frica de a-si pierde copiii

Alte discuții în legătură

Parasirea familiei dumycris88 dumycris88 buna ziua am si eu o intrebare in urma cu cateva ore cumnata mea si-a parasit copilul si sotul si a plecat in strainatate din punct de vedere legal cum ar ... (vezi toată discuția)
Divort jolie1 jolie1 va rog sa ma ajutati!!!as vrea sa divortez de sotul meu dar mi e frica sa nu imi pierd copilul deoarece el ma ameninta ca daca intentez divort imi va lua ... (vezi toată discuția)
Divort ,ajutati-ma ,va rog anastasya k anastasya k Buna ziua ,poate cineva sa-mi dea vreo informatie care sa ,ma poata ajuta in situatia mea ,care e urmatoarea:sunt csatorita de 2 ani si avem in comun un copil ... (vezi toată discuția)