avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara - acuzatii false de lovire
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara - acuzatii false de lovire

Va rog, daca îmi puteți răspunde. Ma aflu cu sotia in divort, aceasta de mai multe ori m-a agresat, m-a lovit cu un aparat în care se afla un spray de cameră după cap în zona cefei, a încercat să bage foarfecă în mine, am reacționat cu mâna stângă și mi-a înfipt foarfeca intre degetele de la mana, a încercat să își dea foc, eu tot timpul am evitat să depun plângere la poliție. Acum câteva seri m-a provocat a aruncat dintr-un pahar vișinată pe mine, am evitat-o dar tot a continuat a încercat să mă lovească cu un pahar, eu i-am prins mana in care avea paharul i-am dus-o la spate aceasta s-a lăsat cu burta pe o canapea si a început să se dea cu capul de parchet spargandu-si arcada. Am oprit sângerarea , am sunat la poliție pentru a arăta ca asta s-a întâmplat să nu fiu acuzat după că am lovito eu, dar când a venit politia a început să plângă si sa ma acuze ca am lovito eu, deși când a depus plângerea o dată zice că am lovito cu palma, o dată zice că am lovito cu pumnul o dată zice că am impins-o pe parchet se contrazice, am înțeles ca a mers si a scos certificat medico-legal pentru acea lovitura. Menționez faptul că și-a luat de mai multe ori pastile încercând să se omoare a încercat să dea drumul la butelia de la aragaz pentru a da foc apartamentului, am încercat sa sun la 112 când a făcut chestiile astea dar sa repezit pe mine si a spart telefoanele. Am pe fratele ei martor când ma înțepat cu foarfeca intre degete era de fata dar nu stiu daca mai recunoaște. Menționez ca pe 13 luna asta s-au făcut 3 luni și nu mai pot depune plângere ce pot face în cazul asta. Ia este ce-a care mă înjură ...sare să ma lovească si le transmite celorlalți invers ca eu sunt ce-l violent , am luat si o cameră spion pentru a-mi dovedi nevinovăția dar în timp ce duceam copii la școală a controlat in camera care dorm si a gasit-o .

Îmi cer scuze, am omis multe din aceste ieșiri le face în prezenta copiilor, în vârstă de 6 si 8 ani care i-a terorizat să nu mai vorbească cu mine...Au asistat si când a deschis butelia de la aragaz, fiica de 8 ani a sunat pe fratele ei să vină eu, eu abia o țineam are obiceiul să lovească cu picioarele cu mainile sare la bătaie..

- pentru cand mai omiteti, folositi functia " editeaza "
Ultima modificare: Joi, 15 Decembrie 2016
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 11:23, 4 Ianuarie 2017
Solutia dvs.este divortul pentru a evita o tragedie; minorii nu trebuie sa asiste la astfel de scene.
Buna seara, am depus cerere de divort, ne-am prezentat o data dar s-a amânat până pe 19 ianuarie deoarece sotia nu accepta divortul, am mai dorit anul trecut sa divorțez , plătind pe o doamnă avocata pentru a întocmi cererea de divort dar m-am gândit la copii, văzând că are aceiași atitudine, am depus cerere de divort , sotia vrea să arate ca sunt violent încercând să mă provoace non-stop, în urma loviri care si-a provocat-o singura, a mers si a scos certificat medico-legal, încercând să mă șantajeze că o să meargă să depună certificatul medico-legal la politie dacă nu îmi retrag cererea de divort. Ce pot pati în condițiile în care depune certificatul medico-legal, neavand nici un martor doar certificatul medico-legal, iar eu cum pot sa arat ca sunt nevinovat? după ce și-a produs lovitura ziua următoare am cumpărat un stick spion si l-am pus la mine în cameră pentru a dovedi dacă pe viitor o să mai întâmpin aceiași problema, dar în timp ce eu eram plecat să duc copii la școală a intrat la mine în cameră și a căutat prin cameră găsind stick-ul, acum știe de stick si s-a mai liniștit .
Filmati cu telefonul (pe ascuns) toate iesirile si prezentati-le la divort.
germanalex nu pot fii constituite probe imaginile video obtinute cu telefonul mobil. singura solutie este sa sune la 112 in momentul in care individa devine agresiva (asta daca nu el o provoaca pe dumneaei) si sa obtina in instanta un ordin prezidential de evacuare din imobil si de internare intr-un spital de psihiatrie.
Aceste femei printre altele sunt atat de rafinate ca in final tot pe tine dau vina, indiferent unde vrei sa reclami. Te provoaca intotdeauna, te jigneste ca sa aiba motiv sa faca agresiuni fizice. Problema de psihiatrie e greu de dovedit, chiar daca ar exista.

Alte discuții în legătură

Custodie copii și partaj bunuri și apartament cornycorny cornycorny Buna seara, sunt căsătorit, am doi copii minori în vârstă de 6 și 8 ani, până anul trecut am locuit la soacră-mea, soția din anul 2012-2014, a plecat ... (vezi toată discuția)
Cerere in dosarul de divort cornycorny cornycorny Buna ziua, sunt in divort cu soția am avut un termen de împăcare , aceasta având mai multe manifestări violente în această perioadă fara de mine și ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj bunuri comune- lamuriri sor_ile sor_ile Am divortat acum acum cateva luni de sotia mea deoarece in decursul a 20 de ani ea m-a inselat cu nenumarati indivizi care ulterior mi-au povestit tot. Dupa ... (vezi toată discuția)