Va rog, daca îmi puteți răspunde. Ma aflu cu sotia in divort, aceasta de mai multe ori m-a agresat, m-a lovit cu un aparat în care se afla un spray de cameră după cap în zona cefei, a încercat să bage foarfecă în mine, am reacționat cu mâna stângă și mi-a înfipt foarfeca intre degetele de la mana, a încercat să își dea foc, eu tot timpul am evitat să depun plângere la poliție. Acum câteva seri m-a provocat a aruncat dintr-un pahar vișinată pe mine, am evitat-o dar tot a continuat a încercat să mă lovească cu un pahar, eu i-am prins mana in care avea paharul i-am dus-o la spate aceasta s-a lăsat cu burta pe o canapea si a început să se dea cu capul de parchet spargandu-si arcada. Am oprit sângerarea , am sunat la poliție pentru a arăta ca asta s-a întâmplat să nu fiu acuzat după că am lovito eu, dar când a venit politia a început să plângă si sa ma acuze ca am lovito eu, deși când a depus plângerea o dată zice că am lovito cu palma, o dată zice că am lovito cu pumnul o dată zice că am impins-o pe parchet se contrazice, am înțeles ca a mers si a scos certificat medico-legal pentru acea lovitura. Menționez faptul că și-a luat de mai multe ori pastile încercând să se omoare a încercat să dea drumul la butelia de la aragaz pentru a da foc apartamentului, am încercat sa sun la 112 când a făcut chestiile astea dar sa repezit pe mine si a spart telefoanele. Am pe fratele ei martor când ma înțepat cu foarfeca intre degete era de fata dar nu stiu daca mai recunoaște. Menționez ca pe 13 luna asta s-au făcut 3 luni și nu mai pot depune plângere ce pot face în cazul asta. Ia este ce-a care mă înjură ...sare să ma lovească si le transmite celorlalți invers ca eu sunt ce-l violent , am luat si o cameră spion pentru a-mi dovedi nevinovăția dar în timp ce duceam copii la școală a controlat in camera care dorm si a gasit-o .
Îmi cer scuze, am omis multe din aceste ieșiri le face în prezenta copiilor, în vârstă de 6 si 8 ani care i-a terorizat să nu mai vorbească cu mine...Au asistat si când a deschis butelia de la aragaz, fiica de 8 ani a sunat pe fratele ei să vină eu, eu abia o țineam are obiceiul să lovească cu picioarele cu mainile sare la bătaie..
- pentru cand mai omiteti, folositi functia " editeaza "
Cel mai recent răspuns:
Szekely Barna , Consultant asigurari
11:23, 4 Ianuarie 2017