avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere in dosarul de divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere in dosarul de divort

Buna ziua, sunt in divort cu soția am avut un termen de împăcare , aceasta având mai multe manifestări violente în această perioadă fara de mine și de copii. Am transmis asta avocatului dar îmi zice că nu mai poate sa depună la dosar aceste aspecte este adevărat? Azi am avut termen, ieri mi-a zis sa ma prezint la ora 9 la tribunal iar azi ma suna la ora 8:30 că se judecă procesul ... Am impresia că nu îl interesează ..
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 16:23, 23 Ianuarie 2017
Discutati cu el sa va ofere explicatii pana cand intelegeti care e situatia exacta. Tineti seama ca relatia avocat-client este una bazata pe incredere, altfel nu functioneaza.
L-am sunat fiind în situații dificile cu soția se manifesta violent .. fata de copii și de mine am solicitat ordonanța prezidentiala sa se judece urgent luna trecuta ( soția consuma băuturi alcoolice, a încercat să dea foc locuinței unde mă aflam cu copii, le-a dat sa fumeze in ideia de a ma provoca) aceasta zicandu-mi că a fost stabilit un termen și nu se poate deși am aflat din diferite surse că se putea era pusă în pericol viața mea și a copiilor, zicandu-mi sa nu o mai deranjez pentru astfel de tampeni E treaba mea ce fac acasă ea mă reprezintă doar la proces pe baza dovezilor pe care ii le dau. Am sunat-o acum câteva zile pentru a mai depune la dosar mai multe dovezi având și martori mi-a transmis că nu are timp să ne întâlnim azi, și o să discutăm înainte de a intra în sala. Aseară am sunat-o și mi-a transmis la 9 sa merg că am timp sa îi zic ce sa mai întâmplat. Azi la 8:30 ma suna sa merg urgent că este în sala și se judecă procesul
Cat ați plătit avocatul?

E un aspect important.

Mie îmi pare ca vrea sa fiți absent la judecata.

Bine ar fi sa fiți prezent dar pot fi cereri și o cauza sa se ia la ora 11 de pilda.
În cazul dvs...nu pare sa fie asa...
800 lei, i-am plătit toată suma și cred că nu își mai da interesul său este posibil sa fie înțeles cu celălalt avocat, nu știu ce să mai cred
Azi soția a depus la dosar doua certificate medico-legale unul când a încercat să dea foc la apartament lăsând butelia deschisa a început să mă lovească cu mâinile și picioarele , am prinso de mâini pentru a reuși să închid butelia aceasta s-a opus lasandu-i semne pe mana unde am tinut-o de mâini, văzând că nu poate da foc a luat o bricheta dandu-si foc la rochia pe care o avea îmbrăcată, încercând să sting flacăra aceasta din nou a început să mă lovească cu mâinile și picioarele prinzand-o din nou de mâini pentru a nu mă lovi. Aceasta a mers și a scos certificat medico-legal rămânând semne pe mâini unde o tinusem, iar cel de-al doilea ma amenințat în repetate rânduri că o să mă provoace încât o să arate că sunt violent. Intr-o seara consumând vișinată fiind în dormitor cu fiul meu a venit în dormitor cu un pahar de vișinată in mana. Coborând din pat a aruncat pe mine visinata care o avea în pahar. Pentru a o evita am mers in sufragerie, venind după mine a luat un pahar de pe masa încercând să mă lovească am prinso de mana și i-am dus-o la spate pentru a-i lua paharul, ea sa pus cu burta pe coltarul din sufragerie, eu fiind concentrat sa îi iau paharul din mana deoarece nu vroia sa ii de-a drumul, sa lovit intenționat cu capul de parchet spargandu-si arcada de la ochiul stang, Am incercat sa sun la 112 pentru a chema ambulanta, aceasta încercând să îmi prindă telefonul sa il sparga, după ce sa calmat și a mers în celălalt dormitor am sunat la poliție pe numărul de fix, in timp ce vorbeam cu ofițerul de serviciu a aruncat cu o farfurie încercând să mă lovească.
Aceste aspecte doresc sa le depun la dosar pentru a arata ce sa întâmplat. ( Doamna Avocata îmi zice că nu mai poate formula cerere cu aceste aspecte pentru că a trecut termenul deși certificatele medico- legale au fost depuse azi ) tot azi am depus la dosar fise de la UPU, soția în urmă cu trei luni a încercat să mă înțepe cu foarfeca in zona inimii, reacționând cu mâna stângă ma înțepat intre degetele de la mâna stângă, nu am depus plângere la poliție și nici nu am scos certificat medico-legal dar am doi martori aceste aspecte vroiam sa le formuleze avocata (cele de mai sus arătate ) sunand-o acum câteva zile mi-a transmis că nu are timp să stea cu mine de vorba, îi zic azi de dimineață înainte de a intra în sala . Aseară așa cu am scris mai sus mi-a transmis sa merg la 9, la 8:30 mă sună că este în sală și incepu, norocul meu că plecasem mai de vreme de acasă și doar ce ajunsesem la judecătorie, când intrai în sală avocatul soție da certificatele medico-legale doamnei judecător.
VA ROG SA IMI SPUNETI DACA POT FORMULA CERERE CU CELE PREZENTATE MAI SUS ARATAND CA CERTIFICATELE MEDICO-LEGALE ALE SOTIEI AU FOST SCOASE DUPA CE SA LOVIT SINGURA SPARGANDU-SI ARCADA, UAR CELALALT IN URMA TINERI DE MAINI PENTRU A PUTE OPRI BUTELIA DE LA ARAGAZ.

Alte discuții în legătură

Buna seara - acuzatii false de lovire cornycorny cornycorny Va rog, daca îmi puteți răspunde. Ma aflu cu sotia in divort, aceasta de mai multe ori m-a agresat, m-a lovit cu un aparat în care se afla un spray de ... (vezi toată discuția)
Custodie copii și partaj bunuri și apartament cornycorny cornycorny Buna seara, sunt căsătorit, am doi copii minori în vârstă de 6 și 8 ani, până anul trecut am locuit la soacră-mea, soția din anul 2012-2014, a plecat ... (vezi toată discuția)
Ordin de protecție cornycorny cornycorny Buna ziua, sunt in divorț cu soția , aceasta se manifesta violent atat fata de mine cât și față de copii de mai mult timp având mai multe conflicte cu ... (vezi toată discuția)