Sunt in divort cu sotia din mai 2014.
Din luna februarie 2012 am plecat din tara pentru ca am obtinut un loc de munca in strainatate.
Sotia sustine in cererea de divort, si nu numai, ca suntem despartiti din februarie 2012.
Pe toata durata casniciei eu am fost cel care a contribuit aproape exclusiv la intretinerea familiei. Nu i-am mai trimis bani sotiei dupa ce a intentat divortul nu pentru ca a cerut divort ci pentru ca a retras din conturile mele, la care era imputernicita, toti banii.
In aceste conditii, poate sotia sa solicite includerea la partaj a economiilor stranse de mine in perioada 02.2012 - 05.2014 ?
Multumesc anticipat.
Reformulez intrebarea: care sunt sansele sotiei - procentual daca se poate - pentru a obtine includerea economiilor stranse de mine in perioada in care ea spune ca eram separati.
Dvs aveti o contributie majoritara la dobandirea/ economisirea acestor sume si chiar dupa despartirea in fapt. Depinde insa de totalitatea cheltuielilor casatoriei de ex, de veniturile fiecarui sot...
Ca se impart e una, cum se impart e alta. Se pot include si imparti 100% catre unul dinrte soti, de exemplu.
Procente nu putem da nici cu tot dosdarul fata in fata, e eronat juridic vorbind.
Ca principiu, ar fi comune si de atribuit catre dv., dar, cum zice si colega, tine si de alti factori pe acre nu ii cunnoastem. Vorbiti cu avocatul care va ajuta in dosar, macar stie situatia... dar procente e ilegal sa va dea.
Pensie aliementara
ady_yam
Sunt divortat din anul 2003 si atunci mi s-a stabilit o pensie de 25% dintr-un salar de 200Ron.Intre timp mi-am schimbat serviciul si am un salar mai mare si ... (vezi toată discuția)