avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1775 soluții astăzi
Forum Activitate crismy

Activitate crismy

Bună ziua, cât poate dura o executare silita cu poprire pe Salar, pana ce se primesc banii și ce se poate face pt.a urgenta situația?
Răspuns la discuția Hotarare judecatoreasca
Multumesc ,am primit acas hotararea judecatoreasca ,am inceput procedura de executare silita pt suma datorata de la 1.04 pana acum ,dar daca nu e specificat in hotarare unde imi va vira banii de acum incolo ,ce trebuie sa fac eu in continuare ?sa deschid un nou proces pt a specifica unde sa imi vireze banii lunar ?eu as vrea sa se faca pe oprire din salar lunar ,ca altfel nu ii vad ,
Răspuns la discuția Hotarare judecatoreasca
Multumesc ,de 2 luni s a dat aceasa hatarare dar trebuie sa primesc acasa ceva hartie de la judecatorie si cu aceea sa merg la un executor?
Buna,cand intra in vigoare o hotărâre judecatoreasca pt pensie alimentara si ce procedura mai trebuie facuta?
Va multumesc .Oricare dintre mostenitori poate inainta dezbaterea succesiunii ?
Buna ziua , daca dezbaterea mostenirii se face in 6luni de la deces se platesc mai putine taxe sau nu ?si cine are dreptul sa introduca actele si daca cel care introduce actiunea trebuie sa plateasca mai mult decat ceilalti mostenitori?Multumesc .
Răspuns la discuția Succesiune
MULTUMESC !
Discuție Succesiune
Buna ziua ,la dezbaterea succesiunii dupa parinti avand in vedere ca suntem 3 frati iar unul a decedat inaintea parintilor cine trebuie sa fie prezent copiii fratelui meu sau sotia lui ,si daca ei nu pot veni in tara ii poate reprezenta cineva ?
In urma cu 9 ani am cazut de acord sa primeasca copiii 300ron impreuna ,nu s-a stabilit din salariul lui pt ca cei de la conducerea unitatii unde lucreaza nu au trimis nici dupa trei luni veniturile lui ,a cata parte din salar ia fiecare copil ,tinand cont de faptul ca el mai are un copil de 22 ani inca la facultate .
cum trebuie sa procedez pt a-mi mari tatal copiilor pensia alimentara si cat la suta din salariul lui li se cuvine