avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarare judecatoreasca

Buna,cand intra in vigoare o hotărâre judecatoreasca pt pensie alimentara si ce procedura mai trebuie facuta?
Cel mai recent răspuns: crismy , utilizator 15:31, 5 Septembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc ,de 2 luni s a dat aceasa hatarare dar trebuie sa primesc acasa ceva hartie de la judecatorie si cu aceea sa merg la un executor?
O sa primiti acasa sau la cabinetul av daca aveti domiciliul ales motivarea hotărârii pronunțate.
Multumesc ,am primit acas hotararea judecatoreasca ,am inceput procedura de executare silita pt suma datorata de la 1.04 pana acum ,dar daca nu e specificat in hotarare unde imi va vira banii de acum incolo ,ce trebuie sa fac eu in continuare ?sa deschid un nou proces pt a specifica unde sa imi vireze banii lunar ?eu as vrea sa se faca pe oprire din salar lunar ,ca altfel nu ii vad ,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere Ancuta ioana Ancuta ioana Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o nelămurire. Am obtinut pensie pentru intretinre minor prin instanță. Am primit hotararea judecatoreasca. Cum ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere copil Cristina.Vrabie Cristina.Vrabie Buna ziua, Daca am o hotarare judecatoreasca definitiva, conform careia fostul sot trebuie sa vireze 25% din venitul net, ca pensie de intretinere copil, se ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac ca pensia alimentara sa intre direct in contul meu, fostul sot fiind rau platnic dana_1975 dana_1975 Buna ziua. Sunt divortata de 15 ani si de atunci din doua in doua luni ii fac plangere la politie fostului sot pt abandon de familie. Sincer, m-am saturat sa ... (vezi toată discuția)