Buna seara,
Fratele meu lucreaza sofer la o firma de catering si azi a evitat un accident si a intrat intr un par, a avariat masina in partea din fata. Patronul vrea sa i cumpere alta masina, insa fratele meu nu a mers la politie sa declare accidentul deoarece masina nu avea cauciucuri de iarna si nici nu e angajat legal cu contract de munca are decat un act prin care isi asuma comducerea altui autovehicul nu cel avariat. Patronul vrea alta masina. Ce variante avem. Multumim
Asta insemna ca trebuie sa l consult pe el in toate deciziile si trebuie sa i cer acordul daca vreau sa plec din tara sau sa l mut de la o gradinita la alta in conditiile in care pe el nu l intereseaza? Si pt ca ma invinovateste de despartire o sa incerce sa mi faca rau astfel?
Am loc de munca, locuinta este mostenire de la tatal meu impreuna cu fratele meu. Ideea este ca am facut un credt si am luat un apartament in care urma sa locuim toti trei, am facut doar eu pentru ca el nu a putut deoarece avea alte credite, iar acum am ramas si cu acel apartament - inclusiv cu creditul.
ce pensie alimentara ar trebui legal sa plateasca el tinand cont ca mai plateste una?
Buna ziua,
Am terminat relatia cu tatal copilului, el doreste sa ne desartim. Copilul e pe numele lui si cu domiciliul la mine acasa unde am locuit impreuna. El mai are un copil minor din casnicia anterioara caruia ii plateste pensie alimentara, au custodie comuna si domiciliul la mama.
Eu vreau custodia copilului deoarece pe el nu prea vad sa l intereseze deoarece nu vreau sa depindem de el. Copilul nostru are dreptul la pensie alimentara din partea lui? Tinand cont ca mai are un copil caruia ii plateste 25% din venit? Cum pot proceda? nu ma voi opune ca el sa l vada cand vrea.
am cumparat un apartament acum doua luni si este in amenajare. Administratorul mi a trecut la intretinere 3 persoane desi nu locuieste nimeni acolo si i am comunicat si nici nu am dat vreo declaratie in care sa spun cate persoane vor locui acolo, am stabilut ca i voi comunica in momentul in care ne mutam, deoarece nu vom avea bani sa si mobilam utilam. A zis ca a trecut 3 persoane pentru ca asa au stabilit ei, presedintele mai exact deoarece desfasuram activitati in apartament si vin muncitori, desi eu am un zugrav si cateva zile a venit cel cu gresia si faianta si de 2 ori instalatorul.
Am facut o sesizare scrisa in care am cerut sa mi scoata cele 3 persoane, fiind de acord sa treaca una deoarece asa au stabilit ei pentru apartamentele in care nu locuieste nimeni.
Mi a spus ca am facut o degeaba ca nu se va rezolva nimic, asa va ramane,