avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Accident masina firmei
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Accident masina firmei

Buna seara,
Fratele meu lucreaza sofer la o firma de catering si azi a evitat un accident si a intrat intr un par, a avariat masina in partea din fata. Patronul vrea sa i cumpere alta masina, insa fratele meu nu a mers la politie sa declare accidentul deoarece masina nu avea cauciucuri de iarna si nici nu e angajat legal cu contract de munca are decat un act prin care isi asuma comducerea altui autovehicul nu cel avariat. Patronul vrea alta masina. Ce variante avem. Multumim
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:13, 13 Ianuarie 2016
Trebuia sa mearga la politie, indiferent daca era angajat sau nu. Asa este foarte probabil sa ramana si fara permis. Ca patronul sa obtina ce doreste, va trebui sa obtina o hotarare judecatoreasca. Situatia trebuie analizata mai indeaproape.
In ce baza folosea acea masina?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces in urma unui accident fara polita rca madylumy madylumy buna seara, am si eu o problema si va rog daca se poate sa-mi dati cateva sfaturi, in feb.2010 fratele meu a fost implicat intr-un accident rutier si a avariat ... (vezi toată discuția)
Ajutor va rog! babydulcce babydulcce Buna ziua am intalnit de curand o situatie nu prea buna sa zicem ,un prieten de al meu a fost dat afara de la servici sub un pretext banal, lucreaza ca sofer ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victima nedeclarata zenmi zenmi Buna ziua!Am mai postat aceasta problema,dar necunoscand cu exactitate faptele revin, cu rugamintea si in speranta ca cineva ma va putea sfatui sa procedez ... (vezi toată discuția)