avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Activitate deea81

Activitate deea81

Răspuns la discuția Executare silita
Daca sunt executata si vreau sa achit acea suma, o pot face? Si daca da, se anuleaza executarea?
Răspuns la discuția Contract vanzare-cumparare
Multumesc Cassy pentru lamuriri! =D>
Răspuns la discuția Contract vanzare-cumparare
Va multumesc pentru raspunsuri!
La notar a fost bunica, i s-a spus doar pretul apartamentului si ca tranzactia se face prin banca. Femeia, fiind la o varsta inaintata, nu a stiu sa intebe mai in detaliu, de aceea am si postat pe acest site. ;)
Datorita faptului ca am fost girant la o persoana care nu si-a platit creditul, mi s-a facut executare silita ( cel putin asta imi spune mama-cea care a deschis plicurile, eu fiind plecata din tara). Sunt plecata din tara de 6 ani si nu am nimic pe numele meu acasa. Sotul meu este pe punctul de a cumpara un apartament in Romania, ne va afecta in vreun fel acea executare silita daca pe contractul de vanzare cumparare va aparea doar numele sotului meu? Multumesc
Buna seara!
Bunica mea s-a decis sa imi vanda apartamentul ei. A fost la un notar si i s-a spus ca apartamentul valoreaza 100000 ron, pret pe care il accept. Deasemenea i s-a mai spus ca tranzactia trebuie facuta prin banca.
Intrebari:
1. Poate sa mai lase din pret si daca da, cat?
2. Ea isi deschide cont bancar, dar trebuie sa am si eu cont si sa fac virament sau pot merge cu suma de bani cash la banca la care isi deschide ea contul si sa cer sa i se depuna acea suma de bani in contul ei?
3. Dupa ce se face acel contract la notar, ce pasi mai trebuie sa urmez ( merg la cadastru sa ii anunt si pe ei)?
Cu scuzele de rigoare, sunt plecata din tara si nu stiu ce pasi trebuie sa urmez, sper sa ma puteti ajuta.
Multumesc
Răspuns la discuția Renuntare la mostenire
Multumesc mult pentru raspuns! O seara frumoasa!
Răspuns la discuția Renuntare la mostenire
Multumesc mult pentru raspuns!
Inteleg ca atunci singura varianta pe care o am, e sa fac contract de vanzare-cumparare cu bunica si ea sa le dea celor 2 fete bani?! Daca ea imi vinde apartamentul, cele 2 fiice (mama mea si matusa) ma vor putea ataca ulterior?
Bunica din partea mamei are 2 fete ( mama si matusa mea) si doreste sa faca un testament in care sa lase apartamentul ei catre matusa mea si catre mine. Mama mea intentioneaza sa renunte la partea ei de mostenire in favoarea mea in schimbul unei sume de bani. Imi puteti spune va rog care sunt pasii care trebuiesc urmati? Ce acte trebuie sa fac eu cu mama mea ca ulterior sa nu ma poata ataca in instanta?