avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Datorita faptului ca am fost girant la o persoana care nu si-a platit creditul, mi s-a facut executare silita ( cel putin asta imi spune mama-cea care a deschis plicurile, eu fiind plecata din tara). Sunt plecata din tara de 6 ani si nu am nimic pe numele meu acasa. Sotul meu este pe punctul de a cumpara un apartament in Romania, ne va afecta in vreun fel acea executare silita daca pe contractul de vanzare cumparare va aparea doar numele sotului meu? Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:02, 28 Octombrie 2015
da, fiind casatoriti se poate cere partajarea bunului pentru a fi executata silit numai partea dvs. sunt de parere sa nu achizitionati nimic pana nu luati legatura cu un avocat.
Daca sunt executata si vreau sa achit acea suma, o pot face? Si daca da, se anuleaza executarea?
Da, platit suma si cheltuielile de executare si executarea inceteaza.
Sa ia mama legatura cu executorul.
Dupa plata, va puteti indrepta impotriva persoanei pe care ati girat-o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita BejanMaria BejanMaria Buna ! am nevoie de un sfat in legatura cu o situatie in care am fost pusa. Tatal meu , care e plecat din tara de aproximativ 4 ani si care e divortat de mama ... (vezi toată discuția)
Executare silita problema! Masterv3 Masterv3 Buna ziua, am si eu o problema sau nelamurire sa zic asa. Sora mea (27 de ani) in 2014 a facut un imprumut in banca, ea statea in apartament dar domiciliul pe ... (vezi toată discuția)
Girant bun de plata Voiculescu Marius Voiculescu Marius Buna ziua! Acuma multi ani maicamea a girat pe cineva si pers respectiva nu sa mai platit ratele si lucreaza in momentu de fata,maicamea nu lucreaza si ne ... (vezi toată discuția)