avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Girant bun de plata
Discuție deschisă în Executare silită

Girant bun de plata

Buna ziua! Acuma multi ani maicamea a girat pe cineva si pers respectiva nu sa mai platit ratele si lucreaza in momentu de fata,maicamea nu lucreaza si ne venit un ordin judecatoresc sa ii platim datoria era undeva la 1000 de lei si acuma ii 2500 de lei ce ii de facut?? trebuie sa ne angajam un avocat sau sa platim datoria ??? Noi suntem giranti !!! Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Voiculescu Marius , Alte profesii 09:15, 25 Ianuarie 2014
Persoana cu datoria plateste sau se pot lua banii de undeva? Ziceati ca lucreaza..

Daca nu plateste persoana care are datoria atunci mama dvs e datoare sa plateasca la fel ca cel ce nu a platit ratele..

Succes!
Ultima modificare: Vineri, 24 Ianuarie 2014
Dana Fatol, Avocat
am zis ca lucreaza iam dat numele firmei tot dar maicamea nu lucreaza ii plecat din tara ... si a venit azi executare silita ... recomandat sa platim ??
Mergeti si indicati-i executorului locul de munca al individului daca il stiti. Oricum, creditorul e in drept sa se indrepte impotriva girantilor.
La fel si dvs sunteti in drept ca dupa ce platiti in locul datornicului, sa va indreptati impotriva lui pt a va recupera paguba si cheltuielile de judecata.
multumesc pentru raspunsuri o sa achitam noi datoria

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita ZONO ZONO am girat la cineva la un credit pt nevoi pers.persoana nu plateste ratele eu am platit o parte dar vad ca pers.e foarte linistita .mam saturat sa platesc cind ... (vezi toată discuția)
Despre girant mihaeladorina mihaeladorina intrebare: am girat acum 1 an o colega pentru un imprumut la CAR. In acel moment aveam 1 900 lei salariu, iar in acest moment am 900 salariu.Colega mea a ... (vezi toată discuția)
Executarea silita a girantilor roxarx roxarx Buna ziua! Mama iubitului meu a facut un imprumut la un CAR, iar el a girat-o. Mama lui nu a platit nici macar o rata, iar asta a dus la executare silita, dupa ... (vezi toată discuția)