Buna ziua! Acuma multi ani maicamea a girat pe cineva si pers respectiva nu sa mai platit ratele si lucreaza in momentu de fata,maicamea nu lucreaza si ne venit un ordin judecatoresc sa ii platim datoria era undeva la 1000 de lei si acuma ii 2500 de lei ce ii de facut?? trebuie sa ne angajam un avocat sau sa platim datoria ??? Noi suntem giranti !!! Va multumesc
am zis ca lucreaza iam dat numele firmei tot dar maicamea nu lucreaza ii plecat din tara ... si a venit azi executare silita ... recomandat sa platim ??
Mergeti si indicati-i executorului locul de munca al individului daca il stiti. Oricum, creditorul e in drept sa se indrepte impotriva girantilor.
La fel si dvs sunteti in drept ca dupa ce platiti in locul datornicului, sa va indreptati impotriva lui pt a va recupera paguba si cheltuielile de judecata.
Executare silita
ZONO
am girat la cineva la un credit pt nevoi pers.persoana nu plateste ratele eu am platit o parte dar vad ca pers.e foarte linistita .mam saturat sa platesc cind ... (vezi toată discuția)
Despre girant
mihaeladorina
intrebare: am girat acum 1 an o colega pentru un imprumut la CAR. In acel moment aveam 1 900 lei salariu, iar in acest moment am 900 salariu.Colega mea a ... (vezi toată discuția)