avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Activitate solongabriel

Activitate solongabriel

Răspuns la discuția Executare silita
buna ziua de obicei cei de la fisc au obligatia de a elibera cazier judicia r eferitor la exzecutare silita pentru plata unei rate depinde de prejudiciu creat banci....
Discuție intrebare
daca am exrtas de carte funciara si terenul e pe rolul unei instante de judecata pot exploata terenul fiind extravilan vreau sa insamantez cultura de toamna ce sa fac? sa astept terminarea procesului? multumesc.
referitor la temeiul antecontractului reclamantul ma actionat in instanta pentru asi perfecta actele(antecontractul) da antecontractul sa prescris...parerea mea na ...ce sai fac eu?instanta decide nu eu.
daca am certificat de mostenitor cum sa obtin titlu de propritate de la cadastru sau de la prefectura judetului/?
avem stat de drept itm)))
din zona mea a spus ca nu are nici o oferta de munca in domeniu ..
cine imi recomanda o firma serioasa care ofera locuri de munca in germania ?ma intereseaza in domeniul fermier sau agricultura...
dar trebuia in 6 luni dupa expirare sa inregistrezi terenul in cf dar nu a facuto iar eu am certificat de mostenitor am intabulare ,recamantul vrea sa obtina o hotarare cu care sa obtina terenul extravilan definitiv ...cred ca poate fi vorba de prescripti in acest sens...
vreau sa plec in germania la munca in agricultura ,dar cine imi confirma ca firmele de recrutare nu au anunturi false si sunt de buna credinta?multumesc
sunt actionat de cineva pt ca a facut un antecontract in anul 2006 cu socrul meu ,antecontractul a expirat in 2007 iar socrul meu a decedat anul trecut acum vrea sa isi reglementezed regimul juridicadica sa obtina o hotarare judecatoreasca care sa tina loc de contract de vanzare cumparare .mai poate desi nu este propritar al terenului exploataeaza terenul in continuare si mia interzis dreptul de a intra pe teren ,oare nu cumva e vorba si de tulburare de posesie? multumesc
daca e proces cu civil tot se emit citati pentru judecata? ,dar am depus copi dupa actele de proprietate ...reclamantul are un antecontract expirat ...mai poate castiga procesul? si trebuie neaparat sa mi pun avocat la prima infatisare ?