avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua,

Datorita neplatii unei rate la banca am ajuns sa am pe numele meu un titlu de executare silita. In momentul acesta sunt in faza platii datoriei.
Intrebarea mea este urmatoarea: in cazul in care am nevoie de un cazier juridic (cerut de o institutie publica - ex. ptr. un job) va fi mentionat acest aspect? Ma refer la titlul de executare silita.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters370887 , utilizator 00:00, 14 Octombrie 2015
buna ziua de obicei cei de la fisc au obligatia de a elibera cazier judicia r eferitor la exzecutare silita pentru plata unei rate depinde de prejudiciu creat banci....
in cazierul judiciar se inscriu sanctiunile penale din hotararile judecatoresti ramase definitive, deci nu aveti probleme.
Dar daca va este frica sa nu afle noul angajator de aceasta problema, aveti in vedere ca este foarte posibil ca executorul sa va faca poprire pe salariu.
~ Conținut șters la cerere ~
Buna seara,

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri. Apreciez claritatea acestora si am reusit sa am o lamurire in privinta situatiei mele.

Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Iordachescu Nicolae Iordachescu Nicolae Bua ziua ! Fara a intra prea mult in amanunte am si eu o intrebare chiar doua. Se poate realiza o executare silita (poprire pe salariu) din partea unei banci ... (vezi toată discuția)
Executare silita Bonaparte33 Bonaparte33 Salut, datorifa faptului ca am multe rate, nu am reusit sa le platesc la timp si am intrat pe lista neagra a iroului de Credit. Banca la care am cea mai mare ... (vezi toată discuția)
Executare silita brenda-patricia1 brenda-patricia1 Bună ziua Am o rata la un credit , plătesc ratele dar mi sa pus poprire pe cont banca nu ma instintat iar ratele s-au dus la poprire . Am rezolvat problema ... (vezi toată discuția)