avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Bua ziua !
Fara a intra prea mult in amanunte am si eu o intrebare chiar doua.
Se poate realiza o executare silita (poprire pe salariu) din partea unei banci mai precis exzecutori judecatoresti face in potriva mea in baza unui contract de credit
nesemnat de mine ci de altcineva si fara ca acel cineva sa aiba o imputernicire?
Mentionez ca am facut o plangere penala in acest sens persoanelor care au savarsit fapta si cercetarile sunt in curs la politie.Am fost si la banca si am dat o declaratie mentionandule ca nu am semnat nici un contract si nu am imputernicit pe nimeni pentru acest lucru.
Cu toate acestea banca a demarat procedura de exzecutare.
Ce este de facut in aceasta problema?
Multumesc anticipat pentru sugesti!
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 15:42, 25 Mai 2011
Penalul tine in loc civilul, adica actiunile civile, inclusiv executarea, se suspenda pana la rezolvarea actiunii penale
Multumesc pentru raspuns!
Problema este ca exzecutorul judecatoresc nu are de unde sa stie ca acest contract a fost semnat in fals si nici ca eu am facut plangere penala.
Care este procedura sau ce trebuie facut pentru a opri exzecutarea?
cel putin pana la finalizarea cercetarilor.
Eu nu am decat o adresa de la procuratura care spune ca a fost inaintata politiei pentru cercetari si un nr.de dosar penal.
Multumesc !
Formulati contestatie la executare si solicitati suspendarea executarii deoarece se "cerceteaza" valabilitatea "titlului executoriu"-dvs. neavand calitatea de "debitor".

Anexati dovezi in acest sens (adresa de la Parchet cu nr. dosar/obiect/parti/stadiu cercetari-dupa caz).Daca nu reusiti sa convingeti instanta, va mai inscrieti o data in fals (art.183-184 C.proc.civ.) in dosarul civil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In civil, inscriere in fals actoru_vlad actoru_vlad intr-un proces civil, am facut o cerere de inscriere in fals. este vorba de o executare silita instanta mi-a spus sa mentionez in scris pe ce cod de ... (vezi toată discuția)
O nelamurire! razvandicu razvandicu Fostul meu patron a modificat o anume data de pe o dispozitie si a folosit-o impotriva mea...eu am originalul si vreau sa il acuz de fals si uz de ... (vezi toată discuția)
Document incheiat in anul 2002 - fals Krissia . Krissia . [b]In anul 2002[/b] s-a intocmit de catre o persoana un proces verbal fals, in sensul ca nu a fost semnat de catre o persoana din lista integrala, aceasta ... (vezi toată discuția)