avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Activitate CalinescuGeorge

Activitate CalinescuGeorge

Vreau sa îmi redactez un contract de prestări servicii foto-video si vreau sa citesc legislația in vigoare sa ma pot documenta obiectiv.
Daca ma puteți îndruma spre articolul de lege ce reglementează acest aspect si de asemenea unde pot gasii legea dreptului de autor (partea cu fotografia si videografia ) #-o
Mulțumesc in avans !
Vreau sa infiintez o societate comerciala pentru a incerca sa accesez fonduri europene , problema este ca eu sunt șomer si știu ca dacă nu ai venit si ești administrator la o societate esti obligat sa plătești impozite si taxe ca si cand ai realiza un venit minim pe economie .
Exista vreo posibilitate in care pot sa infiintez societatea si sa nu fiu obligat sa platesc aceste dari decat daca reusesc sa accesez fonturi , adica dupa ce incep efectiv sa fac activitate pe societate ? (Daca nu o autorizez pe nici un cod caen ?)
Deaceea doream sa gasesc informati la zi , doaarece pe internet gases doar carti de vanzare , fara informatii utile cum se acceseaza si ce trebuie sa faci , unde sa aplici , etc.
Doresc sa fac in oras (Turnu Magurele, Teleorman) un atelier de reparatii calculatoare cu activitatii conexe (print , xerox ) .
Iar ca si capital dispun doar de locatie si am nevoie de capital financiar .
Mi-as dori sa infiintez societatea si sa ma apuc de treaba sa incerc sa accesez fonturi de la stat sau din fonduri europene , insa nu stiu nicmic ce trebuie sa fac , incepand cu ce fel de societate trebuie sa infiintez (SRL ,SC ,II,.....)
Care sunt fondurile europene sau nationale nerambursabile , cum se pot accesa in 2016 .
De unde pot afla informatii despre acestea :
- cine le poate accesa ,
- ce trebuie sa contina un dosar .
Răspuns la discuția zid comun
sau mai bine intreb :
Am voie sa am baia in dreptul dormitorului vecinului pe un zid care l.am construit peste cel comun?
Discuție zid comun
Daca pe zidul comun cu dormitorul vecinilor am construit un alt zid pe care am pus faianta , apoi am tras instalatia de apa aparenta si am montat cada , este legal sau nu ?