avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... zid comun
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

zid comun

Daca pe zidul comun cu dormitorul vecinilor am construit un alt zid pe care am pus faianta , apoi am tras instalatia de apa aparenta si am montat cada , este legal sau nu ?
Daca nu detineti formalitatile si avizele necesare din partea primariei,nu intruniti conditiile legale si puteti suporta sanctiunile legal prevazute
sau mai bine intreb :
Am voie sa am baia in dreptul dormitorului vecinului pe un zid care l.am construit peste cel comun?
Daca asa zice in autorizatie, da. Nu inteleg acre este problema, exista plangeri etc.?
Daca nu raspundeti la nelamuriri (ca cea aratata mai sus cu firmalitatile), nu va putem ajuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord privind efectuarea de lucrari pe perete comun amishu amishu Buna ziua, Locuiesc la casa. Unul dintre dormitoare are un perete comun cu o incapere a casei unui vecin. Destinatia acestei incaperi a fost debara pana in ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie baie Ani cosma Ani cosma Buna ziua! In casa in care locuiesc am construit o baie intr-o camera mai mica. Instalatorul care mi-a facut instalatia, mi-a zis ca nu este nevoie de nici ... (vezi toată discuția)
Despăgubire de la asociația de proprietari pentru daunele cazate de reparația unei țevi sparte utilizator unic utilizator unic S-a spart o țeavă comuna de apa în baie. Am anunțat asociația de proprietari, care a trimis 2 instalatori pentru înlocuirea acesteia. Pentru a putea ... (vezi toată discuția)