avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizatie constructie baie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizatie constructie baie

Buna ziua!
In casa in care locuiesc am construit o baie intr-o camera mai mica. Instalatorul care mi-a facut instalatia, mi-a zis ca nu este nevoie de nici o autorizatie, el a pus si obiectele sanitare si a tras si teava de evacuare. Din cate am inteles, aceasta teava ar fi trasa direct in pluvial. Vecina mea "binevoitoare" ma santajaza acum cu faptul ca nu am autorizatie si nu stiu ce pot sa fac sa intru in legalitate.
Ce se poate intampla? Ce sa fac? Va rog frumos sa ma ajutati!
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:22, 14 Mai 2010
Cand afirmati am construit o baie intr-o camera mai mica,va referiti la schimabrae destinatiei unei camere mai mici in bae,sau ridicarea unui edificiu nou cu utilizarea camera de bae?
Daca este vorba despre schimbarea destinatiei,unui spatiu in camera e baie,nu necesitati autorizatie
Buna ziua!
Multumesc de raspuns!
Am modificat destinatia unei camere mai mici. Ma bucur atunci ca nu e nevoie de nimic. :)
In situatia schimbarii utilizarii unui edificiu ridicat cu respectarea dispozitiilor in domeniu,nu mai sunt necesare alte formalitati catre si din partea autoritatilor locale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatie la instalatiile etajului de deasupra prin apartamentul meu cris-71 cris-71 Buna ziua, Suntem proprietarii unei apartament situat (acum cativa ani) la ultimul etaj (2) al unui imobil. Intre timp, imobilul a fost mansardat de catre ... (vezi toată discuția)
Modificari gheu Florin123123 Florin123123 Buna ziua m-am mutat de curand intr-un apartament cu o camera si initial a fost gheu la bucatarie ( am verificat si nu mai era tiraj pe gheu, l-am daramant si ... (vezi toată discuția)
Racordare masina spalat rufe la conducta pluviala NWA84ro NWA84ro Buna ziua, Imi renovez apartamentul dintr-un bloc din \'77 si am dilema racordarii masinii de spalat rufe la conducta pluviala. Atat presedintele ... (vezi toată discuția)