Buna ziua m-am mutat de curand intr-un apartament cu o camera si initial a fost gheu la bucatarie ( am verificat si nu mai era tiraj pe gheu, l-am daramant si am observat ca vecina de la parter si etajul 3 ,l-au infundat ), am inteles ca ar fi trebuit sa obtin o aprobare de la asociatia de proprietari. Problema este alta, gheul de la baie l-am lasat am pus un ventilator si electricianul cand a facut instalatia electrica (pe hol) cred ca a iesi un pic in gheu... Vecinul de la parter fumeaza in baie si tot fumul de tigara imi vine mie in baie si pe hol (el a eliminat gheul, si a pus ventilator pe tavan). Am discutat cu el cat am putut de frumos, dar sigurul lui raspuns a fost ca e la el in casa si face ce vrea (de 3 ori am vorbit si fara nici un rezultat). Pot face ceva in leatura cu asta ?
Atat timp cat dv ati instalat ventilator la aerisire de la bae,normal,daca ventilatorul este corect instalat ar trebui sa evacueze aerul nu sa permita intrarea acestuia
Aveti posibilitatea sa executati o fanta de protectie a paletului ventilatorului