avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Modificari gheu
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Modificari gheu

Buna ziua m-am mutat de curand intr-un apartament cu o camera si initial a fost gheu la bucatarie ( am verificat si nu mai era tiraj pe gheu, l-am daramant si am observat ca vecina de la parter si etajul 3 ,l-au infundat ), am inteles ca ar fi trebuit sa obtin o aprobare de la asociatia de proprietari. Problema este alta, gheul de la baie l-am lasat am pus un ventilator si electricianul cand a facut instalatia electrica (pe hol) cred ca a iesi un pic in gheu... Vecinul de la parter fumeaza in baie si tot fumul de tigara imi vine mie in baie si pe hol (el a eliminat gheul, si a pus ventilator pe tavan). Am discutat cu el cat am putut de frumos, dar sigurul lui raspuns a fost ca e la el in casa si face ce vrea (de 3 ori am vorbit si fara nici un rezultat). Pot face ceva in leatura cu asta ?
Ultima modificare: Luni, 20 Mai 2019
Florin123123, utilizator
Atat timp cat dv ati instalat ventilator la aerisire de la bae,normal,daca ventilatorul este corect instalat ar trebui sa evacueze aerul nu sa permita intrarea acestuia
Aveti posibilitatea sa executati o fanta de protectie a paletului ventilatorului
Inca nu am intrebat la asociatie dar ma gandesc ca ar putea avea cineva de mai sus gheul stricat si de aceea imi intra in casa fum...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu vecinii - altele decat deranjarea linistii publice biansi biansi Buna ziua, Ma intreb daca este vreo cale legala de a obliga anumiti vecini la a lua masuri impotriva imprastierii fumului de tigara pe coloana inspre ... (vezi toată discuția)
Fum de țigară în baie de la vecinul Mircea11111 Mircea11111 Bună ziua, Locuiesc la etajul 4 iar după cum scrie și în titlul acestei postări, mă confrunt, în baie, cu fumul de țigară al unui vecin de la etajul ... (vezi toată discuția)
Fumatul in baie Claudia Vomir Claudia Vomir Buna ziua! Am si eu o problema cu vecini care stau sub noi,fumeaza in baie,aerisirea este comuna,tot fumul e la noi in casa,am copil mic si ma deranjaza ... (vezi toată discuția)