avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri Europene / Nationale Nerambursabile
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri Europene / Nationale Nerambursabile

Care sunt fondurile europene sau nationale nerambursabile , cum se pot accesa in 2016 .
De unde pot afla informatii despre acestea :
- cine le poate accesa ,
- ce trebuie sa contina un dosar .
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 14:10, 18 Ianuarie 2016
Discutia este prea larga, asa cum ati formulat dvs intrebarea. Conteaza ce vreti sa faceti, unde vreti sa faceti (sat / oras), de ce active dispuneti (bani, teren, cladiri), etc.

[Editat adresa de e-mail. Va rog sa cititi Regulamentul de postare in forum:
www.avocatnet.ro/content/tag... ]
Ultima modificare: Duminică, 17 Ianuarie 2016
Admin, administrator
Deaceea doream sa gasesc informati la zi , doaarece pe internet gases doar carti de vanzare , fara informatii utile cum se acceseaza si ce trebuie sa faci , unde sa aplici , etc.
Doresc sa fac in oras (Turnu Magurele, Teleorman) un atelier de reparatii calculatoare cu activitatii conexe (print , xerox ) .
Iar ca si capital dispun doar de locatie si am nevoie de capital financiar .
Mi-as dori sa infiintez societatea si sa ma apuc de treaba sa incerc sa accesez fonturi de la stat sau din fonduri europene , insa nu stiu nicmic ce trebuie sa fac , incepand cu ce fel de societate trebuie sa infiintez (SRL ,SC ,II,.....)
Pentru inceput puteti infiinta un SRL-D infiintarea acesteia este gratuit, aveti nevoie doar de capitalul social. Detalii despre infiintare gasiti pe site-ul ONRC.
Apoi, cititi pe site
[ link extern ] /
programele care vor fi deschise in 2016. Momentan sunt afisate foar proiectelor de procedura. In aceste proceduri sunt descrisi pasii.
Daca aveti nelamuriri reveniti cu intrebari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare ong pentru a accesa fonduri nerambursabile petre1981 petre1981 Doresc informatii si eventual consultanta pentru infiintarea unui ONG si accesarea de fonduri europene nerambursabile pentru a infiinta un after school sau ... (vezi toată discuția)
Sala fitnessforta stefan911 stefan911 Buna ziua Numele meu este Dumitru Stefan,si va contactez in vederea aflarii mai multor detalii despre accesare fondurilor europene nerambursabile. De ceva ... (vezi toată discuția)
Pot obtine fonduri nerambursabile pentru a deschide un salon de infrumusetare si slabire elenailie elenailie Doresc sa deschid in Bucuresti un salon de infrumusetare si slabire si as dori sa stiu daca pot beneficia de fonduri europene. Am 27 de ani dar inteleg ca ... (vezi toată discuția)