avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... pot obtine fonduri nerambursabile pentru a deschide un ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

pot obtine fonduri nerambursabile pentru a deschide un salon de infrumusetare si slabire

Doresc sa deschid in Bucuresti un salon de infrumusetare si slabire si as dori sa stiu daca pot beneficia de fonduri europene. Am 27 de ani dar inteleg ca programul pentru stimularea intreprinzatorilor tineri s-a incheiat si este destul de anevoios. Se acceseaza fondurile europene mai usor?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 10:51, 8 Noiembrie 2011
din pacate nu :(
Aveti la urmatoarea adresa un exemplu care vi se potriveste [ link extern ]
Acum pentru acest an s-au cam terminat. Dar puteti sa va pregatiti pentru sesiunea de la anul. Urmariti pe siteul trecut acolo cand e urmatoarea strigare. Ca viteza de obtinere a banilor nu e mai rapid ca cel la care faceati referire.
Daca aveti deja un SRL, cu profit pe anul acesta puteti accesa fonduri europene pe POR Axa prioritara 4, DMI 4.3 la urmatorul apel. Cititi ghidul solicitantului la adresa:
[ link extern ]
de asemenea va recomand sa cititi si programele cu finantare nationala la adresa
[ link extern ] /
succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii autorizatie sanitara de functionare clinica privata doar pentru internari de zi bogdanmircea1968 bogdanmircea1968 Buna ziua Sunt medic,am un CMI Diabet nutritie si boli metabolice si doresc sa ma extind in sensul de a face si internari de zi pentru pacientii mei.Am tot ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile micro lylyan lylyan Avem 2 micro, caen 9001 si 9002 - activit creatie artistica si activitati suport. As putea accesa vreo masura pt investitie instalatie sunet - import ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru activitati privind sanatatea umana stelach stelach Buna ziua Pentru activitati de sanatate umana cod caen 8690, ce posibilitati de accesarea fondurilor europene sunt? va multumesc. (vezi toată discuția)