avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Darile catre stat
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Darile catre stat

Vreau sa infiintez o societate comerciala pentru a incerca sa accesez fonduri europene , problema este ca eu sunt șomer si știu ca dacă nu ai venit si ești administrator la o societate esti obligat sa plătești impozite si taxe ca si cand ai realiza un venit minim pe economie .
Exista vreo posibilitate in care pot sa infiintez societatea si sa nu fiu obligat sa platesc aceste dari decat daca reusesc sa accesez fonturi , adica dupa ce incep efectiv sa fac activitate pe societate ? (Daca nu o autorizez pe nici un cod caen ?)

Alte discuții în legătură

Firma consultanta proiecte europene ghitapetrus ghitapetrus vreau sa imi infiintez o societate comerciala care sa aiba drept obiect de activitate consultanta pentru acordarea de fonduri pe proiecte europene. adica firma ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile Eugenia1970 Eugenia1970 Buna ziua, as dori sa stiu daca un cabinet de stomatologie poate accesa fonduri europene nerambursabile necesare pt a trata persoane defavorizate ( copii din ... (vezi toată discuția)
Cod caen proiecte fonduri europene deacroxana deacroxana Am o firma care are trecut in actul constitutiv ca obiectiv al societatii mai multe domenii ca: - industrializarea si prelucrarea lemnului; confectii metalice; ... (vezi toată discuția)