avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... firma consultanta proiecte europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

firma consultanta proiecte europene

vreau sa imi infiintez o societate comerciala care sa aiba drept obiect de activitate consultanta pentru acordarea de fonduri pe proiecte europene. adica firma mea sa ofere consultanta celor care vor sa scrie proiecte europene si sa acceseze diverse fonduri pe diverse linii de finantare. nu reusesc sa imi dau seama ce cod caen / domeniu de activitate principal ar trebui sa am la domeniul de activitate. imi puteti da o mana de ajutor?
Cel mai recent răspuns: ContSters158230 , utilizator 13:44, 30 Noiembrie 2010
Consultanta pentru afaceri si management (cod CAEN 7022)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen proiecte fonduri europene deacroxana deacroxana Am o firma care are trecut in actul constitutiv ca obiectiv al societatii mai multe domenii ca: - industrializarea si prelucrarea lemnului; confectii metalice; ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene zaharia mariana zaharia mariana as dori sa va intreb daca o firma nou infiintata, care are ca domeniu de activitate principal, CAEN 7022, poate accesa fonduri europene? (vezi toată discuția)
Cod caen consultanta robertdrilea robertdrilea Ce cod caen se poate alege pentru consultanta si asistenta in management si in evidenta contabila? Este nevoie de autorizare CECCAR? Precizez ca firma nu ... (vezi toată discuția)