avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters370286

Activitate ContSters370286

Buna ziua,

Aveam acasa 2 zugravi care faceau o igienizare a casei. Pe baza unei reclamatii a unui vecin a venit ITM si le-au luat datele din buletin si le-au zis sa se astepte la o amenda de 10.000.

Ma simt solidara si cred ca e corect sa platim jumi-juma aceasta amenda.

Nu au primit nici un document. Erau facuti pe ei, ca si mine, cand am aflat.

Se poate plati 50% in primele 48 de ore ? Daca da, unde ?, in contul carei institutii ? A ITM-ului ?
Răspuns la discuția Gazduire gratis tanar
Multumesc frumos pentru raspuns.
Buna ziua,

As vrea sa ofer o camera libera din apartament unui tanar pentru a se pregati de facultate.

Ce trebuie sa fac astfel incat sa nu platesc impozit, dat fiind ca nu o sa ii iau nici un ban ?
Buna ziua,

Urmeaza sa-mi iasa actele pentru PFA cod CAEN 6202 ( consultanta IT) si as opta pentru norma de venit.
Inteleg ca nu va trebui sa tin contabilitate.

Insa achizitionarea unei licente de Windows sa o fac pe PFA sau ca persoana fizica ?

Yupiiiiiiiiiiiii!

( Am scapat atunci de a-i da in judecata. M-ati facut un om fericit! )

Multumesc mult de tot. Dupa 1992 o sa am adeverinta.
Multumesc foarte mult pentru raspuns.
Chiar daca nu as avea aceste adeverinte, sporul de vechime si contributia la pensia suplimentara se va calcula automat ?

Precizez ca nu am lucrat in grupa I sau a II-a. Singurele care ma pot ajuta la pensie sunt sporul de vechime si contributia la pensia suplimentara.Daca acestea se calculeaza automat prin program, cartea de munca ar fi suficienta sau nu ?

Multumesc inca o data.

Buna ziua,

Ce se poate face legal daca am depistat unde este arhiva unui vechi loc de munca, dar de eliberarea adeverintelor in vederea pensionarii se ocupa doar o doamna care acum lucreaza in alta parte si de 5 luni zice ca nu are timp sa le faca ?

Multumesc.

Rodica Sangeorzan