avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Activitate danone67

Activitate danone67

Buna ziua,
intamplator am aflat de la televizor ca s-a votat o noula lege privind aplicarea foliilor protectoare pe geamurile portierelor din fata. Eu am folie aplicata pe toate geamurile autoturismului mai putin pe patrbriz.
Opacitatea este de -15% la toate, documente mi s-au eliberat decat pentru geamurile portierelor din spate si pentru luneta deoarece la acea vreme - acum 3 ani - nu era legistatie si pentru geamurile din fata.
Doresc sa stiu daca sunt oprit in trafic si imi vor cere documentele pentru geamurile din fata ce ar trebuii sa fac. este posibil sa fiu sanctionat?
Multumesc.
Răspuns la discuția Executare silita
Multumesc!
Week end placut si linistit.
Răspuns la discuția Executare silita
Intrucat poprirea s-a facut in luna iulie dar eu deabia in ziua de 13.10.2015 am primit lichidarea pe luna iulie din motive de intarziere salariala societatea a virat poprirea tot in data de 13.10.2015, eu nu am avut de unde sa stiu toate aceste lucruri decat dupa ce am incasat lichidarea.
Răspuns la discuția Executare silita
Buna ziua Dle. Avocat,
Nu am acces la aceste documente intrucat au fost primite de societatea la care imi desfasor activitatea iar eu nu am primit nimic la domiciliu.
Buna ziua,

in anul 2006 am contractat un credit bancar de nevoi personale. Am efectuat plati in cont timp de un an apoi am ramas fara servici si nu am am mai putut plati rata. Pana in urma cu o o luna nu m-a contactat nimeni ca sa mai platesc ceva. Defapt si uitasem de credit. Acum am servici si la biroul de salarizare s-a primit o executare silita de la un executor cu sentinta de executare silita. Am aflat cand am primit lichidarea, este corect si legal sa ma execute silit dupa atata timp si la o suma mai mare decat creditul cu 50%.
Multumesc.
Răspuns la discuția somaj
Stimate Domnule Tudor,

Cu respect va multumesc pentru raspunsul promt si tin sa precizez ca nu realizez nici un alt venit decat cel de la societatea comerciala unde sunt inca salariat.
Am inteles.
As dori sa ma pun o intrebare si anume daca exista posibilitatea ca societatea la care inca mai lucrez sa nu mai poata la un moment dat sa ne scoata in somaj pe ultimi salariati.
Multumesc.
Discuție somaj
Buna ziua,
sunt angajat la o societate comerciala ce a inceput sa faca disponibilizari. Inevitabil voi urma si eu sa intru in somaj. In urma cu 2 ani am infiintat un cabinet individual caruia i-am suspendat activitatea pe termen nedeterminat. Intrebarea este daca eu voi putea primi somaj.

Multumesc.
Buna ziua, as dori sa cunosc data la care incep sa se primeasca cererile de restituire taxa prima imatriculare.
Multumesc.