Consider ca mie mi se incalca niste drepturi acum cand, ca si locuitor al Bucurestiului, mi ''se taie'' apa calda pentru nu stiu cate zile din cauza problemelor dintre RADET-Primarie-Distrigaz. Pot cere daune ? Multumesc.
Conform acestui proiect de lege pus in dezbatere publica pe site-ul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, daca va intra in vigoare, actuala legislatie va fi schimbata astfel incat amenzile pentru cei care circula fara bilet vor creste, iar legislatia le va permite mai multe posibilitati ''controlorilor''.
Intrebarea mea este urmatoarea: Dupa o eventuala promulgare a acestei legi, ''controlorii'' vor avea drept legal de a legitima si stabili identitatea unei persoane (a calatorilor) ? Intreb acest lucru deoarece, eu stiu ca in prezent, conform procedurii Legitimarii cetătenilor români si străini pe teritoriul României, numai organele abilitate pot face acest lucru, in consecinta ''controlorii'' pot legitima calatorii doar in prezenta unui agent de politie/jandarmerie.
Vor putea acesti ''controlori'' sa legitimeze o persoana fara prezenta unui organ abilitat ?