avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Activitate andreea_davy

Activitate andreea_davy

Dacă se poate sa ma ajutați, va rog, as dori sa știu dacă suma pe care trebuie sa o primesc este ok.. Plata deja întârzie sa apară, ziua de salariu fiind pe 5...
Mulțumesc încă o dată!
Bună seara!
As avea o rugăminte, în ceea ce privește salariul de lichidare Iunie 2019 plus plata concediului neefectuat (15.01.2019-30.06.2019)
,Salariul brut 2350, retineri salariale 935.
Ma puteți ajuta, va rog cu suma salariului net (rest de plata plus concediu neefectuat?) Am primit fluturașul cu rest de plata de 1120 lei...
Va mulțumesc anticipat!
O seara bună!

Multumesc frumos , domnule Cornel Vasile! Ceea ce nu stiu , daca tatăl se încadrează sau nu , in aceasta situatie :
Din 15 septembrie 2016 - tatăl lucrează în străinătate
Anterior datei de 15 sept 2016 - tatăl a lucrat în România
Va multumesc anticipat !
Buna ziua!
Ma puteti ajuta,va rog intr-o situatie destul de urgenta ? Sunt in concediu crestere copil , acesta s-a nascut in 3.12.2015 , as putea sa ma întorc la lucru in 4.12.2017 , in conditiile in care tatăl din 15.09.2016 lucrează în străinătate , iar anterior acestei date a lucrat neîntrerupt in Romania? De la locul de munca mi s-a comunicat că indiferent , in 2.11.2017 ar trebui reluată activitatea.
Multumesc anticipat ! O zi bună!
Răspuns la discuția Indemnizatie copil
Mă puteti ajuta , va rog , si cu un raspuns in ceea ce priveste "luna tatălui"? Daca se încadrează sau nu?
Multumesc frumos!
O zi bună!
Tatăl : ianuarie 2015 - septembrie 2016 a lucrat în tara legal , octombrie 2016 - decembrie 2017 fara loc de muncă în tară.
Ianuarie 2013-septembrie 2016 a lucrat cu forme legale in tara.
Multumesc frumos pentru răspunsuri!
Multumesc frumos pentru promptitudine!
Perioada eligibila ptr CCC2 e mai2016-aprilie2018, in cazul in care din noiembrie 2017 nu voi mai avea loc de muncă, voi mai putea beneficia totusi de indemnizatie? Tinand cont ca in mai 2016 sunt in CCC1 ?
Tatăl copilului e plecat în străinătate din 1.09.2016, inainte a lucrat cativa ani fara întrerupere in tara. Ar îndeplini conditiile pentru luna tatălui CCC1, 3.11.2017-3.12.2017?
Multumesc frumos anticipat!
Bună ziua! Rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns in situatia urmatoare: sunt in concediu crestere copil , acesta făcând 2ani pe 3.12.2017 , iar acum sunt însărcinată cu al 2-lea copil, data nasterii probabile 17.04.2018. Daca nu ma voi putea intoarce la lucru in aceste luni, voi putea beneficia de indemnizația crestere pentru copil 2? (4 luni fara venituri supuse impozitării ) Precizez ca din 2013 lucrez cu contract de muncă.
Va multumesc anticipat!
Buna ziua,ma aflu in concediu crestere copil, in3 decembrie acesta făcând 2ani, si sunt însărcinată ,data probabilă a nasterii 17.04.2018. Ma pot întoarce la lucru in data de 3dec,de exemplu, fara a-mi fi afectată indemnizația urmatoare? In conditiile in care luna noiembrie e luna in care ar trebui sa stea tatăl acasa?
Multumesc!
Răspuns la discuția Calcul salariu
Nu stiu sa fie vreun spor, pe fluturas apare "diferenta venit brut " in valoare de 293 plus 2185 (timp lucrat, in luna iulie,184h)....In schimb , pe luna septembrie unde consider ca ceva nu e in regula...unde am avut 6 zile lucrate(48 h platite cu 596) iar din 9.09-30.09 concediu medical cod 01, 16zile de cocediu platite cu 745, 80ron apare aici "diferenta venit brut"....de unde rezulta netul de 1100.....Calculul zilelor de concediu nu mi se pare a fi in regula,implicit salariul net primit.....
Pe data de 05.11 urmeaza sa primesc si salariul cuvenit pe octombrie, unde pana pe data de 05.10 am avut concediu medical cod 01, apoi din 06.10 prenatal...
La firma am rugat sa mi se verifice corectitudinea datelor care apar pe septembrie,dar inca nu am primit nici un raspuns.
Multumesc