avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Lichidare Iunie 2019 și compensație concediu ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Lichidare Iunie 2019 și compensație concediu neefectuat

Bună seara!
As avea o rugăminte, în ceea ce privește salariul de lichidare Iunie 2019 plus plata concediului neefectuat (15.01.2019-30.06.2019)
,Salariul brut 2350, retineri salariale 935.
Ma puteți ajuta, va rog cu suma salariului net (rest de plata plus concediu neefectuat?) Am primit fluturașul cu rest de plata de 1120 lei...
Va mulțumesc anticipat!
O seara bună!

Cel mai recent răspuns: andreea_davy , utilizator 16:37, 6 Iulie 2019
Dacă se poate sa ma ajutați, va rog, as dori sa știu dacă suma pe care trebuie sa o primesc este ok.. Plata deja întârzie sa apară, ziua de salariu fiind pe 5...
Mulțumesc încă o dată!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensare concediu de odihna anca-cristina anca-cristina Buna ziua, am si eu o intrebare legata de compensarea in bani a concediului de odihna. Am lucrat in cadrul unei firme private pana pe 29 iunie inclusiv, anul ... (vezi toată discuția)
Salar minim cukrasz_kata cukrasz_kata Buna dimineata! Lucrez ca lucrator comercial la un magazin de paine. Fiecare luna primim 500 lei ca avans, si din luna mai nu am mai primit nimic.Acum ieri ... (vezi toată discuția)
Retinerea in totalitate a cheltuielilor salariale de la angajat, de catre angajator. BDN64 BDN64 Buna ziua, Lucrez in vanzari in distributia de produse ,,x\'\'(cu contract de munca/perioada nedeterminata), unde ca peste tot in acest domeniu exista niste ... (vezi toată discuția)