avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Activitate sanduioana

Activitate sanduioana

Am lucrat timp de 5 ani cu contract pe perioada determinata,contractul era reînnoit din 3 in 3 luni,între timp am ramas insarcinata.
Contractul meu expira la 1 aug 2016, pe 20 iul am intrat în concediu de crestere copil. Pe perioada 20.iul-1aug contractul a fost suspendat si începând cu 1 aug a încetat,primind ulterior acasa decizia de incetare!
Acum urmeaza sa revin la munca si intrebarea mea este daca angajatorul are obligatia de a ma mai primi pe acelasi post sau nu are nici o obligatie fata de mine avand in vedere ca in momentul de fata contractul meu nu mai este activ si teoretic nu mai figurez ca şi angajata lor?
În cazul în care nu ma mai primesc pot beneficia de.somaj dupa incheierea concediului de crestere copil?
Răspuns la discuția postnatal
buna ziua,

Din cauza problemelor de vedere sunt nevoita sa fac cezariana si in prezent sarcina imi este urmarita de un medic de la o clinica privata.Casa de asigurari imi poate deconta ceva din suma operatiei?Si daca da imi puteti spune cam cat % din suma se poate deconta?

Multumesc.
Buna ziua
Din cauza problemelor de vedere voi fy nevoita sa fac cezariana.In prezent sarcina imi este urmarita de un medic de la o clinica privata.Costurile unei nasteri la aceasta clinica sunt destul de mari si as dori sa stiu daca imi ppate deconta casa de asigurari o parte din suma si daca da cam cat ar fy maxim?
Multumesc.
va multumesc mult pentru raspunsuri .O seara placuta .
Va rog sa ma mai ajutati cu un raspuns.

Ce trebuie sa fac si care sunt procedurile pentru a putea trece de la program de 8 ore la program de 6 ore si din ce luna se poate face aceasta trecere?
Iar daca voi trece la programul de 6 ore o sa imi fie micsorat salariul si tichetele sau vor ramane tot ca la programul de 8 ore?

Multumesc.
multumesc mult pentru raspuns
As vrea sa raman in Belgia. Voi renunta la alocatia copilului din tara dar vreau sa beneficiez de banii crestere copil deoarece consider ca este dreptul meu ca angajat.
Discuție postnatal
Buna ziua,

Am o intrebare pentru dvs. Situatia este urmatoare: Sunt insarcinata in sase luni si lucrez in tara. Sotul meu este plecat in Belgia si doresc sa parasesc tara. In aceste conditii as dori sa aflu( daca nasc in Belgia) mai beneficiez de postnatal?
Multumesc !