avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Activitate pectotrend

Activitate pectotrend

Buna ziua, am nevoie de niste informatii in legatura cu un imobil, care este sub executare silita de catre banca, dar este usb sechestru financiar plus sechestru judiciar. Vrem sa cumparam la licitatie. O sa avem probleme din cauza sechestrelor? Ce se va intampla cu valoarea sechestrelor?
Va rog sa ma ajuta cineva, este un caz destul de complicat.
Multumesc
Răspuns la discuția Linie de credit
Corect,dar nu dupa 4 luni ,dupa ce ai facut nenumerate drumuri la banca si o caruta de documente,undeva timpul meu pierdut nu conteaza?
Buna ziua, sunt administratorul unei firme, si recent am castigat un program de finantare. La banca, unde am deschis un cont pentru firma am cerut o linie de credit, pentru a achizitiona masinile, pe care am solicitat in cadrul programului. Banca refuza aprobarea liniei de credit, deoarece ca persoana fizica am credit la banca si figurez cu restante. Este vreo legatura intre persoana fizica si persoana juridica? Daca platesc restantele, pot sa beneficiez de linia de credit?
Am uitat sa va intreb daca se poate plati avans?
Multumesc pentru raspunsul Dvs, daca firma mea cumpara un utaj in valoare de 40000 lei, 10000 pot sa platesc in numerar si restul de 30000 prin banca?

Buna ziua
Am si eu o intrebare:Am avut o datorie la asociatia de locatari pt care am fost dat in judecata,dosarul predat la un executor judecatoresc care a facut o inscriere pe baza dosarului in cauza in CF.Am reusit sa achit datoria,si pana nu de mult am vrut sa fac un credit la banca cand aflu ca acest inscriere n-a fost sters desi datoria a fost achitata.As vrea sa aflu cine trebuia sa cine era obligat sa faca demersuri pt stergera acestui inscris?Executorul judecatoresc al carui onorariu tot eu am platit sau eu trebuia sa fac aceste demersuri de care nici n-am auzit nefiind instiintat de acest lucru?
Ce obligatii are o persoana fizica, vanzand un utilaj catre o persoana juridica. Ce fel de contract se poate incheia?

Multumesc,