avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Linie de credit
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Linie de credit

Buna ziua, sunt administratorul unei firme, si recent am castigat un program de finantare. La banca, unde am deschis un cont pentru firma am cerut o linie de credit, pentru a achizitiona masinile, pe care am solicitat in cadrul programului. Banca refuza aprobarea liniei de credit, deoarece ca persoana fizica am credit la banca si figurez cu restante. Este vreo legatura intre persoana fizica si persoana juridica? Daca platesc restantele, pot sa beneficiez de linia de credit?
Cel mai recent răspuns: pectotrend , utilizator 11:56, 4 Noiembrie 2015
Este absolut normal sa va refuze creditul. Decizia de acordare a unui credit se ia in cadrul unui comitet de analiza si risc unde sunt analizate toate datele care pot influenta pe viitor posibilitatea de rambursare a creditului. De regula persoana se identifica cu firma. Iar daca nu v-ati platit creditele ca persoana fizica de ce v-ar crede ca le veti plati ca persoana juridica. Ramane la latitudinea bancii daca va aproba linia daca va plati restantele. Eu unul nu v-as aproba. Daca acum, la nevoie, gasiti bani sa platiti restantele inseamna ca pana acum nu ati vrut sa le platiti.
Corect,dar nu dupa 4 luni ,dupa ce ai facut nenumerate drumuri la banca si o caruta de documente,undeva timpul meu pierdut nu conteaza?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Linie de credit Leonard Pescaru Leonard Pescaru va rog sa imi spuneti ce inseamna din punct de vedere economic si legislativ termenul de LINIE DE CREDIT. va multumesc! (vezi toată discuția)
Garanti ipotecari pentru credit firma in insolventa ana.achim ana.achim Buna ziua. Sunt in urmatoarea situatie: subsemnata sunt asociata intr-o societate care in 2009 a cerut si i s-a aprobat intrarea in insolventa cu intentia ... (vezi toată discuția)